FarSe Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Umblam azi in webmaster ca sa vad ce mai e cu site-urile mele,si mi-am incercat putin norocu in xss si am dat peste asta:http://i.imgur.com/NiM5y.jpgCiudat e cand incerc cu alt vector,apare alta eroare o.o :http://i.imgur.com/yXhx3.jpgPagina nu isi da load,dar apare acea eroare cu "Refused to execute a JavaScript script. Source code of script found within request."Primesc ceva pe el sau ma injura ca le-am luat din timp? Quote
UnUser Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Nu pierzi nimic daca le trimiti un mail ! Quote
Nytro Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Pff, sa fie oare protectia impotriva XSS? Si sa te anunte ca nu e executat? Quote
dekeeu Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Gandeste-te si tu cum ar suna mail-ul tau catre ei :"Salut . Am gasit ceva, nu stiu exact ce e , dar e scris cu rosu si scrie ceva de javascript. Daca e vulnerabilitate va rog sa ma treceti in Hall Of Fame ca Haxxxor2013 daca nu , va multumesc ca am avut aceasta discutie inteligenta si voi fi atent in continuare la scrisul cu rosu." .Are you fucking kidding me ? Quote
FarSe Posted October 28, 2012 Author Report Posted October 28, 2012 (edited) @Toshib4 : mersi de sarcasm,dar eu vroiam sa stiu daca e un xss/bug valid sau altceva.Oricum,mersi.@Nytro : mai mult ca sigur(in firefox isi da load pagina in continuu)... Edited October 28, 2012 by FarSe Quote
bcman Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 @Toshib4 : mersi de sarcasm,dar eu vroiam sa stiu daca e un xss/bug valid sau altceva.Oricum,mersi.Mai cite?te o dat? ce a scris Nytro. Apoi ia-?i 15 minute ?i gânde?te-te la ce a scris. Dup? vreo jumate de or?, d? replay, s? vedem dac? ai în?eles. Quote
adoamneia Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 Chrome-ul iti blocheaza scriptul. Poti incerca sa bagi xss oriunde (in alte site-uri chiar si vulnerabile) si nu ti-l va executa. Incearca aceiasi chestie cu firefox. Quote