Jump to content
Usr6

Test oficial al sri

Recommended Posts

Posted

testul e super bun dar in domeniul advertising... daca imi fac vreodata firma si bag si site as face un asemenea test, mai mult pentru captarea atentiei decat pentru o reala angajare.

Posted

Imi aduce aminte, cand imi povestea un amic ca voia sa scape de armata, a facut psihologicul la misto;

-Iti place sa chinui animalele?

-Da....etc...

Apoi aia l-au intrebat daca a mai fost vreodata internat, astfel a facut testul din nou, pe bune, si tot nu a scapat de armata ;)))

Posted

Studiile absolvite, preg?tirea profesional?, precum ?i tr?s?turile de personalitate relevate de r?spunsurile dumneavoastr? v-ar putea recomanda pentru o carier? de ofi?er operativ de intelligence în SRI.

Posted (edited)

salutare ... nu va mai plictisesc si eu cu rezultatele mele sau etc. am o singura intrebare pentru toti cei care ati facut testul la care as vrea sa raspundeti cat puteti voi de sincer: CATI DINTRE VOI ATI FACUT PRINT SCREEN LA PASUL CU IMAGINEA LA CARE TREBUIE RETINUTE DETALIILE ? :))))))))))))))))))) ASTEPTE RASPUNSURI SINCERE :P MULTA STIMA

EDIT : SAU CEL PUTIN V-ATI GANDIT SA FACETI ?

Edited by skeeutz
forgot ideea
Posted

Eu la imaginea aia cu 1,5 minute am avut nevoie doar de 10 secunde,timp in care am retinut absolut tot ce mi-au cerut ei la pasul urmator,cat si alte detalii,numarul de geamuri al cladirii,numarul de flori de la geamuri... nu m-am gandit sa fac print-screen si nici nu am facut.

Posted

A?i indicat faptul c? v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie ?i în acela?i timp o voca?ie, o lupt? continu? ?i discret? care nu î?i poate g?si energia exclusiv în motiva?ia material?. Aceasta, de?i peste media na?ional?, nu v? va permite o via?? de lux.

"Peste media nationala" , adica peste 10 milioane? fuckem.

Asta + faptul ca tre sa stai pe viata in organizatie .. tre sa fii foarte nationalist ( idiot ) sa accepti asa ceva.

Posted

Felicit?ri!

Studiile absolvite, preg?tirea profesional?, precum ?i tr?s?turile de personalitate relevate de r?spunsurile dumneavoastr? v-ar putea recomanda pentru o carier? de ofi?er operativ de intelligence în SRI.

Ave?i posibilitatea de a v? folosi abilit??ile ?i cuno?tin?ele în slujba unei organiza?ii discrete ?i eficiente, care utilizeaz? mijloacele puse la dispozi?ie de lege pentru a proteja ?i promova interesele de securitate ale României.

A?i indicat faptul c? v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie ?i în acela?i timp o voca?ie, o lupt? continu? ?i discret? care nu î?i poate g?si energia exclusiv în motiva?ia material?. Aceasta, de?i peste media na?ional?, nu v? va permite o via?? de lux.

daca le zic varsta ma trimite la morga

Guest Kovalski
Posted

Hai gata ca va intindeti iar la basini.

Da, am inteles sunteti ai dracu` de buni toti, sunteti spioni, acum bagati-va pe postat tutoriale sau alte chestii utile.

closed spionilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...