sicilianul Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 E ca de-ampulea examenu asta...sau ce vrea sa fie. Nu imi pare a avea relevanta decat 1-2 intrebari maxim. Adica cele cu imaginile. Inclin spre ce zicea tromfil Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 testul e super bun dar in domeniul advertising... daca imi fac vreodata firma si bag si site as face un asemenea test, mai mult pentru captarea atentiei decat pentru o reala angajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Imi aduce aminte, cand imi povestea un amic ca voia sa scape de armata, a facut psihologicul la misto;-Iti place sa chinui animalele?-Da....etc...Apoi aia l-au intrebat daca a mai fost vreodata internat, astfel a facut testul din nou, pe bune, si tot nu a scapat de armata ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Studiile absolvite, preg?tirea profesional?, precum ?i tr?s?turile de personalitate relevate de r?spunsurile dumneavoastr? v-ar putea recomanda pentru o carier? de ofi?er operativ de intelligence în SRI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeeutz Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) salutare ... nu va mai plictisesc si eu cu rezultatele mele sau etc. am o singura intrebare pentru toti cei care ati facut testul la care as vrea sa raspundeti cat puteti voi de sincer: CATI DINTRE VOI ATI FACUT PRINT SCREEN LA PASUL CU IMAGINEA LA CARE TREBUIE RETINUTE DETALIILE ? ))))))))))))))))) ASTEPTE RASPUNSURI SINCERE MULTA STIMAEDIT : SAU CEL PUTIN V-ATI GANDIT SA FACETI ? Edited November 4, 2012 by skeeutz forgot ideea Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Eu cat ma uitam cum trece 1,5 min si sa tin minte am zis hai sa fac un print screen )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterUnknown Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Eu la imaginea aia cu 1,5 minute am avut nevoie doar de 10 secunde,timp in care am retinut absolut tot ce mi-au cerut ei la pasul urmator,cat si alte detalii,numarul de geamuri al cladirii,numarul de flori de la geamuri... nu m-am gandit sa fac print-screen si nici nu am facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 A?i indicat faptul c? v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie ?i în acela?i timp o voca?ie, o lupt? continu? ?i discret? care nu î?i poate g?si energia exclusiv în motiva?ia material?. Aceasta, de?i peste media na?ional?, nu v? va permite o via?? de lux."Peste media nationala" , adica peste 10 milioane? fuckem.Asta + faptul ca tre sa stai pe viata in organizatie .. tre sa fii foarte nationalist ( idiot ) sa accepti asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorila Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Felicit?ri!Studiile absolvite, preg?tirea profesional?, precum ?i tr?s?turile de personalitate relevate de r?spunsurile dumneavoastr? v-ar putea recomanda pentru o carier? de ofi?er operativ de intelligence în SRI.Ave?i posibilitatea de a v? folosi abilit??ile ?i cuno?tin?ele în slujba unei organiza?ii discrete ?i eficiente, care utilizeaz? mijloacele puse la dispozi?ie de lege pentru a proteja ?i promova interesele de securitate ale României.A?i indicat faptul c? v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie ?i în acela?i timp o voca?ie, o lupt? continu? ?i discret? care nu î?i poate g?si energia exclusiv în motiva?ia material?. Aceasta, de?i peste media na?ional?, nu v? va permite o via?? de lux.daca le zic varsta ma trimite la morga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Hai gata ca va intindeti iar la basini.Da, am inteles sunteti ai dracu` de buni toti, sunteti spioni, acum bagati-va pe postat tutoriale sau alte chestii utile.closed spionilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...