DogerHacker1991 Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) Am vazut un cacat de tutorial.. inainte care il detest foarte mult ! si nu e bine . e foarte greu pentru cei incepatori uitati aici un tutorial nou si . foarte usor !! 1 : [ inainte de toate va asigurati.. La orice config merge.. inainte va asigurati sa nu fie piratat de fuckoff s-au destroy ] Autor : DogerHackers1991 [ Creat in 7.10.2012 ]2 : pt cei cu steam va bagati in , Steam / Userdata / Nume / Counter Strike / Csstrike / 3 : Click dreapta pe Config.Cfg si pe properties vedeti in jos READ ONLY si HiDDEN [ Bifati read only ] sa nu cumva sa dati pe hidden . daka dati pe hiden va disparea. acel fisier ! [ de ce sa bifam read - only?? ] Pentru ca. cand bifezi read - only se salveaza.. toate configurarile.. nebanate s-au nepiratate se salveaza ! Si cand iei fuckoff s-au destroy doar iesi din cs te bagi iar . si merge !! O zi buna . Sper sa va fi fost de ajutor Edited November 7, 2012 by DogerHacker1991 Quote
lutulik Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 De cand optiunea de "Read Only" se incadreaza in "Game Hacks"? Quote
me.mello Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) 1. ca configul is missing no dl dam click dreapta pe ce?2. what the fuck is this shit??3.pentru ca cand bifezi, incearca sa-ti faci publicitate pe redtube in curand te ia google in primire, daca unii fac share la ultimele lor proiecte, tu ce draq incerci sa faci cu un amarat de config, eu zic ca ai gresit forumul, go la scranciub!!! Edited November 7, 2012 by me.mello Quote
yoyois Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Ai ratat forumul. E asa gresti ... Metin2, fur conturi, semnatura tot. Te sfatuiesc sa parasesti forumul. Nu avem nevoie de astfel de "cunostinte" extreme.PS: Reorienteaza-te pe forumuri CS / Metin (vei fi venerat acolo) Quote
dekeeu Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) Orice hack .. metin , cs , Steam-uri .. Ca sa hackuiesc un membru s-au s-ai fur id-ul de steam s-au de mes ! Care vrea.. e ieftin 2 euro ! Hackuiesc si fur steam-uri pe 2 euro ! Care vrea. Orice hack , legat de steam. , cs , metin-uri il gasiti la mn !Fur si cont-uri de metin pe 2 euro !Daca iti raspund la acest thread de cacat prin insasi semnatura ta, ai intelege ce vreau sa zic? Edited November 7, 2012 by dekeeu Quote
nAb.h4x Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Mai poti face double post mult ? Dupa cum ai scris imi dau seama ca joci metin 2 si asculti manele ... Quote
DogerHacker1991 Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 (edited) Mai poti face double post mult ? Dupa cum ai scris imi dau seama ca joci metin 2 si asculti manele ...Nu joc metin doar vreau sa ajut.. eu m-am lasat de metin2ro acum 2 ani ... Si cum am spus imi cer scuze.. pentru greselile.. fakte sper sa.. fiu iertat:| si nu ascult manele !Imi cer mii de scuze.. pentru greselile facute.. si le-am editat. sper sa fiu iertat . Va urez o zi buna.. O sa particip.. la Games Hack o sa postez . Hack-uri acolo despre metin .. A doua oara.. imi cer mii de scuze Edited November 7, 2012 by DogerHacker1991 Quote
yoyois Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Gata ma! Ce va mai place oFF Topicul si sa va bagati in copii.Iarta-l ca nu stie ce-i cu el si gata. Quote
me.mello Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Omule inspiri mila:)) stai linistit frate se mai ia lumea de tine esti nou nu trebuie sa o iei asa, noi ne asteptam la unjuraturi alea alea:)) Esti mai mult decat Ok, a si Welcome. Quote
Bebe Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 ON: Daca aveti steam e suficient sa stergeti config.cfg si configul vostru sa fie nume.cfg apoi numai cat dati exec nume.cfg si gata.OFF: Ca nu m-am putut abtine..Nu joc metin doar vreau sa ajut.. eu m-am lasat de metin2ro acum 2 ani Imi dau seama )))Orice hack .. metin , cs , Steam-uri .. Ca sa hackuiesc un membru s-au s-ai fur id-ul de steam s-au de mes ! Care vrea.. e ieftin 2 euro ! Hackuiesc si fur steam-uri pe 2 euro ! Care vrea. Orice hack , legat de steam. , cs , metin-uri il gasiti la mn !Fur si cont-uri de metin pe 2 euro !Ghiceste cineva ce mai face pe 2 euro? Quote
DogerHacker1991 Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 Te rog frumos. sunt nou nu stiam ca asa se procedeaza aici ia sterge. tu ! acest comment nu fi nesimtit ! Sterg eu acest topic laso balta.. cand dau de oameni de astia.. mi se ia, tot chef-u ! Quote
aelius Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Au, muma ...Ban permanent si thread mutat la gunoiPoate-ti faci un anti fuckoff si pentru forumuri, altfel vei fi banat oriunde. Quote