bc-vnt Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de ?tiri. Jurnalistul nu a ?tiut cum s? reac?ioneze ?i a continuat ca de obicei, în timp ce vocea vorbea încet ?i calm.O emisiune de televiziune în Anglia, pe 26 noiembrie 1977, în re?eaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud ?i Sud-Est). Un mesaj difuzat la ora 17:12, în timpul ?tirilor de sear?, noteaz? martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de ?tiri, Ivor Mills.Nu mai pu?in de 5 emi??toare au fost deturnate în acela?i timp, r?spândite pe distan?e mari, iar Autorit??ile Independente ale Audiovizualului nu au fost con?tiente de faptul c? mesajul este superior semnalului lor, a?a c? emi??toarele au fost oprite imediat. Presa a notat c? acest lucru este posibil s? se fi întâmplat deoarece semnalul major nu a fost de natur? terestr?.http://www.youtube.com/watch?v=FQNQEzsekHw&feature=player_embedded#!http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesaj-extraterestru-live-1010749.html?utm_source=RTV&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
Moderators Dragos Posted November 13, 2012 Moderators Report Posted November 13, 2012 Anonymous-ul anilor '70..
daatdraqq Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Stiri de ultima ora :Se pare ca extraterstrii faceau parte din gruparea Anonymous .Sursa : http://www.evzcacatdecartita.ro
against_modern_football Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 interesant ce zice asta. Am tot auzit chestiile astea in zeci de surse, numa' ca nu mai stii ce sa crezi. Fiecare are o versiune, ba murim, ba renastem ba ne ducem dracu toti. Cel mai bine stam chill si asteptam
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 interesant ce zice asta. Am tot auzit chestiile astea in zeci de surse, numa' ca nu mai stii ce sa crezi. Fiecare are o versiune, ba murim, ba renastem ba ne ducem dracu toti. Cel mai bine stam chill si asteptam ce sa astepti? pe Sf. Petru? ca nu te inteleg
against_modern_football Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 sa-l astepti tu pe sfantu petru:)))) (e o gluma, trateaz-o ca atare) eu nu vreau sa-l vad :)asteptam sa vedem ce-o fi, daca o fi ceva
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 sa-l astepti tu pe sfantu petru:)))) (e o gluma, trateaz-o ca atare) eu nu vreau sa-l vad :)asteptam sa vedem ce-o fi, daca o fi cevacum adica nu vrei sa-l vezi pe Sfantul Petru ?
against_modern_football Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 traditia la catolici zice ca daca mori te asteapta sfantu petru. Nu vreau sa-mi asum riscu asta:D
Mandrake1942 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 cum adica nu vrei sa-l vezi pe Sfantul Petru ?sfantu petru Nu Exista Am fost saptamana trecuta la o inmormantare .... nu se mai termina frateeeeee, a tinut preotul ala burtos in biserica 100 si ceva de oameni in picioare o ora jumate ca sa zica el de 5 ori acelasi lucru...well fuck that am iesit de 5 ori la tigara si tot nu terminase. Apoi mai vroia sa, sarut si mana mortului si o icoana care a mai fost sarutata inaintea mea de vreo 50 de persoane printre care si 3 babe sifilitice GTFO with that bullshit.Let the religious games begin !
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 sfantu petru Nu Exista Am fost saptamana trecuta la o inmormantare .... nu se mai termina frateeeeee, a tinut preotul ala burtos in biserica 100 si ceva de oameni in picioare o ora jumate ca sa zica el de 5 ori acelasi lucru...well fuck that am iesit de 5 ori la tigara si tot nu terminase. Apoi mai vroia sa, sarut si mana mortului si o icoana care a mai fost sarutata inaintea mea de vreo 50 de persoane printre care si 3 babe sifilitice GTFO with that bullshit.Let the religious games begin ! vezi ca sunt si preoti pe forum, se aduna toti intr-o duminica si se roaga la Dumnezeu sa-ti pice netul si cine stie... da dumnezeu un fulger in routerul tau si iti moare tot cartierul
Alduras3 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Mai nou extraterestrii vorbesc limba engleza ) ori e fake ... ori e hack
mrreboot Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 (edited) true story, bro.. Edited November 13, 2012 by kandykidd
Tribilizi Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 sa vina sa ne aduca tigari si bautura !
sandabot Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Aducetii pe aia de la Kanal D//postul 1,234 XD
totti93 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 (edited) Interferente intre campuri magnetice == Mesaj de la extraterestrii?L.E.: Eu cred ca vroiau sa ne anunte mai devreme, dar nu au luat examenul de Cambridge, numai in 77... Edited November 13, 2012 by totti93
io.kent Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 asta se vinde, asta se asculta, asta se citeste, asta se urmareste,si asta e prostia..presa fratilor, daca nar inventa din ce ar traii?
daNNy.bv Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 daca ne sunt superiori si ne-au urmarit evolutia inseamna ca unul din ei a invatat engelza nu vezi prin triburile alea de nici dqu nu a auzit de ele ca se gaseste un translator care stie engleza? just sayn'
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 daca ne sunt superiori si ne-au urmarit evolutia inseamna ca unul din ei a invatat engelza nu vezi prin triburile alea de nici dqu nu a auzit de ele ca se gaseste un translator care stie engleza? just sayn'si eu ma uit la caini cum latra toata ziua, asta nu inseamna ca stiu sa vorbesc limba lor, ce gandire de kkt ai
daNNy.bv Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 ^ nu stiu de unde dracu ai aparut, dar ai figuri cam multesi schimba semnatura aia ca e stupida [ 1 dau scroll mult, 2 se incarca greu pe mobile prin 3g]
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 ^ nu stiu de unde dracu ai aparut, dar ai figuri cam multesi schimba semnatura aia ca e stupida [ 1 dau scroll mult, 2 se incarca greu pe mobile prin 3g]Nimeni nu umbla cu figuri pe aici, probabil figuri de stil, dar revenind pe ale tale meleaguri, cele ale figurilor si figurantilor daca te deranjeaza signature-ul meu, instaleaza adblock plus si dai block la imagine si gata, m-ai rezolvat.
io.kent Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 ForTestingPurposes nu are rost sa va certatii, ca nu e frumos, mai bine admira aici sa vezi lucrurii noi, interesante, si bune. va recomand! ??????|??|??|????|????|?? - Powered by Discuz!
Sp3L Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 (edited) @ForTestingPurposes Esti cam ?aran prietene ... Edited November 13, 2012 by Sp3L
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 @ForTestingPurposes Esti cam ?aran prietene ...Pentru c? vorbesc române?te si nu le fac pe plac tuturor? Sincer, nu mi-a placut niciodata politica, daca intelegi figura