Jump to content
Day-0

Criptere [Un pic despre fiecare]

Recommended Posts

Crypter = Aplicatie informatica care este utilizata pentru a ocolii detectarea programelor de catre antivirusi , malware , hackerii sau mai bine zis crackerii folosesc criptere pentru a ascude virusii , troienii , rat'urile , keyloggerele , steelerele si alte instrumente ale crack'ului intr'un executabil care are scopul de a ocolii detectarea si stergerea acestuia de catre antivirsusi . Cripterele de fapt programe care ascund functia reala a unui executabil . Cei mai multi antivirusi detecteaza virusii pe baza euristicii si a stringurilor obisnuite .

Pentru intelegerea si creearea unui cripter hackerii / crackerii trebuie sa fie constienti de anumite chestii , cea mai mare parte dintre voi probabil stiti deja aceste chestii [termeni] , o sa ii scriu mai jos .

FUD si UD : Complet nedetectabil [FUD] inseamna ca virusul nu este detectat de niciun antivirus care exista in timp ce nedectabil [uD] inseamna ca este virusul este detectat de o mica parte din antivirusi .

Un cripter FUD va ramane complet nedetectabil 2-3 zile maxim 1 saptamana pana ce acesta va deveni UD , deci daca vreti ca un cripter de'al vostru sa ramana nedectabil mai mult timp nu il faceti public , sau il faceti dupa ce devine [uD] , macar pana atunci va folositii la putere maxima de el .

STUB : este o mica parte de cod care contine anumite functii de baza , sunt utilizate din nou si din nou . Este similar cu un pachetul in Java sau ca si fisierele header in C ( care are deja anumite functii standard definite ) .

Un [ STUB ] clasic simuleaza functionalitatea codurilor existente in mod similar ca si procedurile [ remote sau simple pc's ] , in criptere partea de client - server este validata folosit [ STUB ] , A NU SE STERGE NICI ODATA FISIERUL STUB DE LA CRIPTER . STUB'UL adauga portabilitatea codului cripterului , astfel incat sa poata fi folosit pe orice system fara sa necesiteze proceduri multe si resurse de pe alte sisteme .

Un mic exemplu :

     BEGIN
totalBits = calculateBits(inputBytes)
Compute totalBits = inputBytes * 8
END

Acum ceea ce ne ca arata este numarul de byte's al acestui [ STUB ] si va returna rezultatul bitilor , in mod similar introducem unele controale comune ale unor sisteme independente si functii [ STUB ] si in acest cod va trece doar linkage si imputuri a acestui [ STUB ] , iar in schimb ne ofera rezultatele adecvate [ dorite ] .

Poate unii dintre voi [ sa presupunem ] ati descarcat un keylogger si vati plans ca nu functioneaza , singurul motic a nefunctionarii acestuia este [ STUB ] . De asemenea cand vreti sa descarcati un keylogger , cripter verificati intotdeauna [ STUB'UL ] care este mereu prezent .

USV : versiune a STUB'ULUI unic sau [ USV ] , o parte din cripter care genereaza o versiune unica a STUB'ULUI pe care'l diferentiaza de un STUB clasic , [ USV ] il face mult mai nedetectabil decat versiunile anterioare impotriva antivirusilor , pentru detectarea [ USV ] antivirusii trebuie sa inverseze " engineer [ STUB ] ceea ce nu este atat de usor de facut , asa ca va ramane pentru mult timp nedetectabil . Aceasta consta intr'o componenta [ USG ] cea mai importanta generatie a [ STUB'ULUI UNIC ] care este partea reala sa zicem a cripterului care cripteaza si decripteaza [ Inima algoritmului de criptare ] .

Link to comment
Share on other sites

NU prea imi place prezentarea ta. Esti greu de urmarit. Nu cred ca ai explicat bine ce sunt, ce fac, si cum functioneaza.

oricum... Bravo ca iti dai silinta.

Stiu , incerc sa ma exprim cat mai bine in romana , in engleza nu prea le am cu gramatica de asta ma tem sa scriu , asa in romana intelegeti mai sigur ceea ce vreau sa spun , plus ca anumiti termeni si anumite parti le poti explica mult mai bine in engleza , zic eu .

Link to comment
Share on other sites

Parca ar fi luat de pe Google Translate :)) Banuiesc ca linkurile spre Wikipedia nu-s puse de tine...:-?

Bun..inteleg, munca.. Da' decat de manutuiala, mai bine deloc.

antivirusii trebuie sa inverseze " engineer [ STUB ]

Adica... antivirusii trebuie sa faca reverse engineering/ inginerie inversa stub-ului/pe stub.

Plus multe alte ciudatenii ale limbii romane..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...