ZeroCold Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 (edited) BetaCode este un site/blog IT destinat studentilor de la info/calculatoare/etc. si nu numai. Deocamdata ma ocup doar eu de el, postez tutoriale, articole, stiri it... voi incerca sa creez o baza de date cu probleme rezolvate in C/C++, PHP, Java etc.Am planuri mari cu el, vreau sa formez o echipa, sa scoatem cateva proiecte marca BetaCode.Adresa: BetaCode - Blog IT | Programare | Tutoriale | Stiri ITCine vrea sa faca schimb de link-uri, rss feed-uri si alte alea sa imi dea pm.Daca are cineva exces de timp liber si vrea sa faca ceva util sa imi dea pm.Pareri? pro, contra? sugestii?Ce ati schimba/adauga la el? Edited July 17, 2013 by ZeroCold Quote
FiliBlox Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 imi place , nota 9+ pentru design Quote
lutulik Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 O idee buna si design-ul e frumos.Bravo! Quote
synkron Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 imi place mult designu, FELICITARI si succes. Quote
florin_darck Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 (edited) Designul de 10. Succes Edited November 20, 2012 by florin_darck Quote
Ciresel21 Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 Arata foarte bine:) Mult succes! Quote
eusimplu Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 Are domeniu, are si design mai are nevoie doar de continut.Daca e pe note, ai un 8 de la mine Daca faci si o echipa de autoit , eu ma bag , momentan stiu prea putin C++ pentru a intra intr-o echipa si o sa ma apuc din nou de invatat c++ dupa ce termin inca 4 proiecte in autoit. Quote
ZeroCold Posted November 20, 2012 Author Report Posted November 20, 2012 Are domeniu, are si design mai are nevoie doar de continut.Daca e pe note, ai un 8 de la mine Daca faci si o echipa de autoit , eu ma bag , momentan stiu prea putin C++ pentru a intra intr-o echipa si o sa ma apuc din nou de invatat c++ dupa ce termin inca 4 proiecte in autoit.Stiu, continut pe parcurs, nu il pot umple dintr-o data (+ ca ma ocup singur), abia l-am deschis de 2 saptamani. Nu cred ca va fi o echipa de autoit (nu m-a interesat limbajul), dar cine stie...@all, Multumesc! Quote
TheTime Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 Cand am vazut titlul topicului m-am gandit ca e vorba de inca o porcarie de blog IT, dar... m-am inselat.Imi place ca ai targetat o varsta si un profil. Designul este bun, nu incurca cititorul, place ochiului.Ca sfaturi:- nu mai posta programe/bucati de cod fara comentarii inline; sunt greu de urmarit, plictisitoare, iar incepatorii nu le vor intelege.- incearca mai intens sa-ti creezi o echipa care sa te ajute cu continut original; iti va fi greu sa te ocupi singur de continut.Like++ pentru lista de subscriberi! Quote
Mike1451859567 Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Foarte tare.Imi place!10 pentru design. Quote
DotA Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Arata bine Nota 8-9 mai ai de lucrat la cateva chestii dar in mare parte e bine . Felicitari ! Quote
ZeroCold Posted December 24, 2012 Author Report Posted December 24, 2012 Multumesc!@DotA, ce chestii? Vreau sa stiu ce sa mai adaug sau sa scot? Quote
nAb.h4x Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Cum spun si baietii ! Design-ul e frumos Imi place foarte mult cum l-ai facut ! Mult noroc in continuare ! Quote
DotA Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 (edited) Pai sa faci sectiunea de " Grafica " sa mai adaugi " Tutoriale" , Articole la " Programare " , thigs like that , in rest e ok. Edited December 24, 2012 by DotA Quote
NOVATu Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Frumos blogul,plus ca ami place si articolul asta........Romanian Security Team a revenit!BetaCode | BetaCodeCitat din articol:''Legile din Romania sunt facute in asa fel incat sa te futa in gura indiferent daca esti vinovat sau nu, cei care nu stiu povestea pot citi aici mai multe.'' Quote