rudarualin Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Hacker , inseamna ,pentru mine un cunoscator in programare... daca iti folosesti cunostiintele in a fura... nu mai esti hacker..esti INFRACTOR ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Ba, vad aici multi utilizatori vechi, chiar si "PERSOANE FOARTE IMPORTANTE" care pun botul la glumele de cacat ale acestui individ, sunteti penali ma, asta face glume proaste si voi ii mancati din palma, continuati tot asa ca sigur ajungeti bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Daca te referi la mine tin sa reamintesc ca dupa primul post am crezut ca e doar un copil care a fost impresionat de tv si am vrut sa ii explic ca modul in care priveste lucrurile e gresit. Desigur, acum dupa ce a mai facut doua posturi se vede ca face doar trolling. I-am dat si report asa ca STFU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Prietene, e jenant sa nu recunosti o bataie de joc din prima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 I-am dat o sansa omului, dupa cum am mai spus. In cazul in care ai o problema personala cu mine zi-mi sa stiu sa o rezolvam. Nu am avut nimic cu tine, mi-am recunoscut greseala si am dat si report. Nu consider ca e nimic jenant, spre deosebire de altii (nascuti direct invatati, evident) care in momentul in care apare cineva nou si nu pare sa stie prea multe il ironizeaza si il baga in pizda ma-sii am ales sa ii dau un sfat. Sa il inchida cineva ca face mai multe vizualizari decat subiecte care chiar merita atentie, fiecare dorind sa isi manifeste "superioritatea" fata de un troll. Nu cred ca asta demonstreaza altceva decat nivelul la care sunt multi dintre utilizatorii RST. Aici comenteaza pentru ca aici au ceva de zis. Am incheiat discutia in topicul acesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Bre, forumul asta e de securitate, nu de 'hakeri'Bun venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Troll , daca nu /facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Vanghelie!Tu esti ma?!Lasa 'hecareala',dute si sparge si tu niste borduri,castreaza ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Hacker e un cuvant pe care 97 % din forum nu il inteleg dar il folosesc.Printre cei 97 % sunt si eu . Hack is everything. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Hacker e un cuvant pe care 97 % din forum nu il inteleg dar il folosesc.Printre cei 97 % sunt si eu . Hack is everything.Pe ce te bazezi cand spui asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Cu dedicatie speciala de la mine, pentru toti 'haceri' adevarati care dau cu Haviju' in nasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Oare cati dintre voi si-au dat seama ca numele lui e o nenorocita de anagrama? Link to comment Share on other sites More sharing options...