corvinul Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Spunetim si mie cum pot descarca programul. Va rog, ca nu reusesc nicicum. Quote
giv Posted April 22, 2013 Author Report Posted April 22, 2013 Buna ziua!Datorita frecventelor update-uri aplicatia se gaseste doar pe adresa:Login • Reversing Forum RomâniaPentru a descarca programul va trebui sa va inregistrati.Gazduim programul la noi pe site si nu dorim sa il punem in linkuri externe.Daca nu doriti sa va inregistrati luati legatura cu un prieten care are cont pe site sa vi-l descarce.Si legat de program.Am facut update:Versiunea 1.1.4Am adaugat optiunea de-a trimite pdf-ul prin mail.Am schimbat fontul folosit in Times Roman de 11. Quote
giv Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 Versiunea 1.1.5Am adaugat About.Am schimbat dimensiunea minima la 1024 * 700Am rearanjat butoanele.Am schimbat numele din Acte Auto Gratis in Acte Auto Gratuit.Am schimbat directorul in care se instaleaza, din Acte Auto Gratis in Acte Auto. Diverse mici schimbari. Quote
fastasig Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 sal ma intereseaza progralmul tau dar personalizat si sa completeze toate formularele competandul pe unul contacteazama fastasig.consult@yahoo.com Quote
testusernet Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Aceasta functie exista deja. Se completeaza de ex. Contract Vanzare - Cumparare dupa care se exporta in xml datele si se importa in altul unde este posibil. Aceasta functie este valabila doar in Foxit Reader sau Acrobat Professional. In Foxit o gasesti in meniul Form unde ai functia export si import. Quote
giv Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 Precizez ca testusernet este dezvoltatorul principal al programului. Quote
cozmin Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 (edited) ;;;;;;;;; Edited April 30, 2013 by cozmin Quote
giv Posted April 30, 2013 Author Report Posted April 30, 2013 Se poate sa fie si de la forum dar 99% din erori sunt de la provider.Tot reseteaza si restaureaza baza SQL.Cand imi expira contractul o sa il mut pe alt hosting. Quote
Maryo1923 Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 La care versiune te referi.In ultimele posturi au aparut doua versiuni separate.P.S.Hai sa discutam acolo unde sunt si autorii programelor ca sa fie mai usor de discutat.PS2.Mie nu mi-a dat niciodata asa ceva...Mai postezi o data link ul de download? Msss Quote
giv Posted January 20, 2014 Author Report Posted January 20, 2014 Cine e interesat de soft sa imi dea PM.Nu mai postez ca sa nu fiu acuzat de reclama sau altceva. Quote
giv Posted March 12, 2014 Author Report Posted March 12, 2014 Cred ca scrie mai sus:1. Te inregistrezi pe site si il descarci2. Ti-l trimit in P.M. Quote
mastersok Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Salut, incerc sa descarc si eu programul Acte auto , insa nu reusesc, va rog daca ma puteti ajuta.STIMA SI VA MULTUMESC ANTICIPAT Quote
giv Posted October 3, 2014 Author Report Posted October 3, 2014 Descrieti, va rog, ce faceti si unde intampinati probleme. Quote
mastersok Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Salut , incerc sa descarc programul free pentru acte auto , am facut cont , mam logat , insa nu gasesc de unde trebuie descarcat, ce sa fac? cred ca am nevoie de ajutor, multumesc anticipat Quote
giv Posted October 6, 2014 Author Report Posted October 6, 2014 (edited) 1. Ce user ai?2. Deci nu il urc pe filesharing ca m-am saturat de cate linkuri am facut si au expirat toate. Daca aveti probleme imi dati un PM cu ce probleme intampinati.3. Linkul programului:Acte Auto Gratuit • Lansari de software • Reversing Forum România Edited October 6, 2014 by giv Quote
Apeiron Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Mersi mult! aveam nevoie de asa ceva. Quote
toofast Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Mi-am facut cont la tine pe site dar nu primesc email-ul de inregistrare. Quote
giv Posted October 8, 2014 Author Report Posted October 8, 2014 Pentru orice problema astept PM aici. Quote
TANASAIONUT Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 vreau si eu programul dar nu reusesc sa ma inregistrez pe reversing.ro...nu stiu ce sa scriu la urma la codul de securitate..md5 ???? Quote
TANASAIONUT Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 sau poate cineva sa mi trimita linkul direct ? Quote
giv Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 1. Straduiti-va mai mult.Noi muncim luni de zile sa facem programe pe care le dam moka si voi nu va descurcati la un raspuns care va ia maxim 2 minute cu tot cu cautat un md5 hasher????2. Nu exista link direct. Quote
giv Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 (edited) OK deci programul de acolo este un pic invechit si nu a mai fost actualizat.Lucrez de ceva timp la un program nou si profesional care va fi scos pe piata in cateva luni.Cateva capturi.Download Desktop.rar @ UppITAm deja implementate 28 de formulare.Se pot adapta/modifica/adauga altele etc...Functii ca verificare automata CNP/CUI.Casute cu imput restrictiv in functie de datele solicitate.Grupe de operatiuni (radiere - listeaza automat tot setul necesar de acte, Inmatriculare - la fel).Am implementat o baza MySQL pe un server WEB ca sa putem salva clientii si masinile.In acest fel toate datele clientilor, masinilor pot fi accesibile de pe orice statie de calcul, baza de date fiind in cloud.Clientul si masina odata salvate ii poti insera in program fara sa mai pierzi timpul.Am implementat multe multe alte functii care acum nu le insir... Edited April 10, 2015 by giv Quote
bleg Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 E fita mare acolo, pe reversing, sunt 10 useri, da' valoare maxima. Nu vreau sa te superi, dar de cand faci bani, ai niste basini in cap, ba, give, ca mi-ai cumparat total commander, ca o fi, ca o pati.Vrei sa ajuti, ajuta, nu, nu si gata lasa-ne in coaiele noastre zbarcite ca suntem romani, nu toti suntem 'telectuali si facem zeci de milioane pe luna si luam masa in oras. Quote