diablo666 Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Problema sta in felu urmator. Cineva avea nevoie ca site-ul sau sa apara pe prima pag din google in cel mai scurt timp. Site-ul arata ca dracu.Eu i-am zis ca sa facem unu nou iar apoi sa facem o campanie de promovare prin adwords,inscrierea in motoare de cautare s.a.Tipul a gasit pe altu care intr-o sapt io facut site-ul sa apara pe prima pag pe poz 1 (scrieti pe google "containere birou" sa va convingeti (valahus))Cum dracu este posibil asa ceva!? este legal? daca ma poate lamurii careva ar fi super! Quote
blech Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 pare sa detina 250-300 backlinks...multe dintre ele din directoare cat despre optimizarea pe cuvinte nu stau sa ma uit...da, se poate... Quote
diablo666 Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 (edited) o modif de care sunt 98% sigur ca a adus-o site-ului ar fi asta > <meta name="keywords" content="containere birou, containere organizare de santier, valahus, sheltere, case modulare, containere dormitor"><meta name="revisit-after" content="1 DAYS"><meta name="language" content="RO,en"><meta http-equiv="Content-Language" content="ro"> <meta content="C#" name="CODE_LANGUAGE"><meta name="author" content="CONTAINERE BIROU VALAHUS.RO - ****@gmail.com"><meta name="robots" content="All"><meta name="owner" content="****"><meta name="subject" content="CONTAINERE BIROU, CONTAINER, CONTAINERE "><meta name="rating" content="general"><meta name="copyright" content="Copyright© 2012 - CONTAINERE BIROU VALAHUS"><meta name="contact_addr" content="****@gmail.com"><META NAME="ROBOTS" CONTENT="ALL"><meta name="distribution" content="global"><meta http-equiv="reply-to" content="*****@gmail.com"> Edited January 2, 2013 by diablo666 Quote
SticKyWoX Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 o modif de care sunt 98% sigur ca a adus-o site-ului ar fi asta >WOWOWOW! Asta da colectie de meta tags. O sa o folosesc si eu, si daca iese ceva, ai o bere de la mine. Quote
diablo666 Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 am incarcat-o:-j de pe pag 3 am ajung pe pag2 (sau depinde de keyword) Quote
UnixDevel Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 (edited) ma daca este siteul din meta taguri VALAHUS.RO eu nu il vad pe prima pagina ...acuma depinde ...da este posibil sa aduci faorte repede un site pe prima pagina doar cu seo onpage ... + 1 campanie de backlinkuri sanatoasa dar este periculos vb din propia experientacuvantul pentru care apari intradevar este container birou ...si apari cu o pagina interna lucru care nu este ok ....oricum nici cuvantul nu are competitie .... Edited January 2, 2013 by n3curatu cuvantul de seo gresit Quote
0x416c6578 Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Probabil nu e competitie mare pe keywordul respectiv.Vezi ce spune Google Webmastertools. Quote
caii Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Eu unul as face urmatoarele:-as renunta la o parte din meta si as pastra urmatoarele:<meta name="robots" content="follow, all" /><meta name="keywords" content="containere birou,valahus iasi,CONTAINERE ORGANIZARE SANTIER, CONTAINER,containere dormitor,case modulare,locuinte sociale" /><meta name="description" content="Ceva-relevant-care-contine-keywords-si-se-gaseste-in-pagina-mai-ales-pe-h1-sau-strong" />Titlul e keyword spamImaginile nu contin altImaginile nu au width/heightNu ai tagurile strong sau em care sunt foarte importanteAs valida cat de cat HTML site-ulPrea multe linkuri afaraPopupul ala te penalizeazaRenunta la meta http-equivAs folosi HTML 5As activa gzipAs folosi caching pt imagini/js/cssAs renunta la js inutileAi 404 la favicon - browserele o cer intotdeaunaMomentan mi se pare o ferma de linkuri Quote
Gonzalez Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Poate e competite mica pe keyword-ul dat. Dar in mare parte cred ca facut blackhat, si a promovat site-ul foarte rapid. Si foarte rapid va fi penalizat.Nu trebuie facut alt site, doar trebuie modificat site-ul respectiv, cu un nou design si cu on-page optimization.-Gonzalez Quote