Skribul222 Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Cine vrea pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsaTor Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 eu vreau Link to comment Share on other sites More sharing options...
balanlucian Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 eu vreau iti dau si PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNoKe Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 eu vreau la Y!M:djgeorge95 AM dat PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikaleu Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Buna,Rog si eu pt. o invitatie filelist pe adresa mylyss@yahoo.comMultzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andree. Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Si eu la doddy.staff@yahoo.com te rog . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XoddX Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 As dori si eu una. Multumesc. (Vezi PM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
io.kent Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 As dori si eu, imi poti trimite si mie. multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WonkeR Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Eu vreaualex_krl@yahoo.comMultumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RsS Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 as dori si eu renato_s94@yahoo.comMultumesc anticipat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onslaught Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 onslaught@hak.roDanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin12 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 salut as dori si eu una sorincurea0212@yahoo.romultumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eubest Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Salutari as dori si eu pentru un prieten rd.razvandutu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
studentul Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 """"""" 2013-05-28Pentru c? în ultima vreme avem parte de tot mai mul?i utilizatori invita?i aiurea (fac spam, flame, fake etc) ?i pentru c? se pare c? cei care invit? astfel de persoane nu prea le pas? de ce fac pe site ace?ti invita?i ai lor, am decis s? „îmbun?t??im” un pic regulile.Regula (în efect de mult timp) este c? fiecare r?spunde de persoanele pe care le invit? pe site. Voi direct sunte?i r?spunz?tori de cei pe care îi invita?i.Astfel, din secunda asta se va întâmpla a?a:- dac? invi?i o persoan? care încalc? regulile des, sau pur ?i simplu calc? pe bec un pic mai tare, tu, cel care l-ai invitat, vei primi warn ?i toate invita?iile ?i se vor retrage. Nu conteaz? cum le-ai ob?inut, r?mâi f?r? ele. Asta e valabil în cazuri u?oare.- dac? invi?i o persoan? care face ceva grav (spam, reclam?, fake, injurii publice sau via PM etc), tu, cel care l-ai invitat, vei primi warn (sau mute dup? caz), vei avea toate invita?iile retrase, ?i vei primi demote la o clas? care nu poate trimite invita?ii. ?i aici m? adresez acum în special celor cu conturile de VIP+ (c? doar ei pot trimite invita?ii momentan), ave?i grij? pe cine invita?i ca r?mâne?i f?r? VIP (da, chiar dac? ai donat pentru VIP permanent, vei primi demote f?r? drept de apel). De asemenea, aceast? sanc?iune se aplic? ?i dac? invi?i pe cineva care a mai avut cont aici sau faci un giveaway cu invita?ii.Nu vom tolera nesim?irea ?i indiferen?a unora de a invita persoane care nu au ce c?uta într-o comunitate.Nu cred ca la voi în cas? invita?i orice necunoscut. A?a este ?i aici. Invita?iile sunt pentru rude, prieteni, aman?i etc.Acestea fiind spuse, ave?i mare grij? pe cine invita?i, dac? nu cunoa?te?i personal persoana pe care dori?i s? o invita?i, nu risca?i aiurea."""" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_bastan2006 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Vreau si eu o invitatie va rogg Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin59 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 O invitatie? Mai sunt? Vreau si eu ..Va rog:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish3r Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Vreau si eu o invitatie Va rogdaredevilhk@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
werty1 Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 O invitatie va rog frumos ! wertysecret@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
robercy Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 @Skribul222 stii ca daca cineva care a primit invitatie de la tine face ceva grav (spamm , injurii , etc) iti baneaza si tie contul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganduri Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Salut, mai ai o invitatie si pentru mine?pe.ganduri@yahoo.ro Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baris_nr1 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Vreau si eu o invitatie pe filelist please baris_nr1@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
baris_nr1 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Salut vreau si eu o invitatie pe filelist please baris_nr1@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Ba esti terminat ? Ai 5 posturi dintre care 4 formate din 2 double-posturi si toate pentru cerere de filelist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Ba esti terminat ? Ai 5 posturi dintre care 4 formate din 2 double-posturi si toate pentru cerere de filelist.https://www.facebook.com/baris.amet.5cred ca are maxim 12 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Ce de mailuri aici Sunt ale voastre baieti ? Mistor SE-ul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...