Password007 Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Salut care platforma credeti ca este mai buna si ofera o securitate mai sporita contra boti,optimizare etc?Vreau sa iau o decizie si sa ma asigur ca este corecta,din acest motiv va cer parerea.Sau alte recomandari de platforme Free pentru un forum. Quote
GarryOne Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Sunt pentru phpbb cam din toate punctele de vedere, si al temelor, si al administratrii, si al securitatii. Quote
mariuss615 Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 (edited) Recomand phpbb pentru c? este u?or de personalizat fiind în mare parte f?cut din if-uri. Pe lâng? asta beneficiezi de un suport destul de bun atât pe phpbb.com cât ?i pe ro Edited January 25, 2013 by mariuss615 Quote
Password007 Posted January 24, 2013 Author Report Posted January 24, 2013 Pe phpbb nu prea stiu cum sa mai scap de boti ,am inteles ca pe mybb au un sistem mai bun de securitate impotriva lor. Quote
olimpiulucian Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 mybb fara doar si poate.ti-am spus de ce in celalat thread,cel in care colegu tau cauta parteneri pentru forumul care vreti sa-l faceti.Pentru cele cu plata recomand IPB,arata mult mai bine decat vbulletin si are mult mai multe aplicatii.Acuma...voi hotarati.Bafta cu forumul,si eu voi face unul in curand,in IPB. Quote
GarryOne Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Recomand phpbb pentru c? este u?or de personalizat fiind în pare parte f?cut din if-uri.De unde ai concluzioant ca daca este facut din if-uri, este usor de personalizat? Quote
mariuss615 Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 De unde ai concluzioant ca daca este facut din if-uri, este usor de personalizat?Mie unul a?a mi s-a p?rut pe vremea când lucram cu phpbb. Quote
Password007 Posted January 25, 2013 Author Report Posted January 25, 2013 Eu tot la mybb m-am gandit ca si hackforums si alta comunitate mare foloseste mybb,am inteles ca impotriva botilor este mai bun fata de phpbb si pe mine asta ma intereseaza. Quote
CristianRoflmao Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 mybb ftw uitate ca mai toate forumurile au mybb gen hf,l33ts,ub3rs si alte siteuri..... plus ca e si foarte secure. Quote
jetus Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Phpbb3, tot timpul l-am folosit cand am avut nevoie de forum Quote
Password007 Posted January 26, 2013 Author Report Posted January 26, 2013 (edited) Deci concluzia este sa folosesc platforma mybb ca este mai securizata impotriva botilor plus ca marile comunitati straine o folosesc. Edited January 26, 2013 by Password007 Quote
nSnoopy Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Deci concluzia este sa folosesc platforma mybb ca este mai securizata impotriva botilor plus ca marile comunitati straine o folosesc.Daca vrei ceva securizat si simplu pune Phpbb Quote
Password007 Posted January 26, 2013 Author Report Posted January 26, 2013 Dar pe phpbb nu mai stiu cum sa scap de boti ca ma dispera. Quote
shark0der Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 PHPBBPhpbb Phpbb : List of security vulnerabilitiesTimeframe: 2002 - 2010 (8 ani)Number of vulnerabilities: 18Vuln/year: ~0.44MYBBMybb Mybb : List of security vulnerabilitiesTimeframe: 2005 - 2012 (7 ani)Number of vulnerabilities: 38Vuln/year: ~5.42Eu personal nu as folosi o platforma care la sfarsitul lui 2012 are SQLI in search cu public exploit. Plugin-urile sunt si mai gaurite. Quote
B3st Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) Vrei securitate, foloseste xenforo, numai ca esti limitat la optiuni.mybb ftw uitate ca mai toate forumurile au mybb gen hf,l33ts,ub3rs si alte siteuri.Ideologie de roman, ati ajuns sa dati exemple hf,l33ts,ub3rs..LE: In speranta ca no sa mai aud ca "mybb ftw", uite aci baza de date de la ubers.org.Parola: da-ti seama singur. Edited January 27, 2013 by B3st Quote
GarryOne Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Da, nici o platforma nu e sigura 100%. Sau mai sunt cazuri cand admin-ul pica in stealer/RAT/Keylogger si din cauza asta schimba platforma. Cu ce-i vinovata platforma? Un lucru e sigur, phpbb e mai sicurizat ca mybb. A dovedit-o si shark0der prin statistici exacte, dar si eu am simtit din propria experienta. Si referitor la teme, cu toate ca e o chestie de gust, dar mie mi se pare ca phpbb are o gama mai larga si mai frumoasa de teme decat MyBB. Quote
Password007 Posted January 27, 2013 Author Report Posted January 27, 2013 Gecko sa strang ceva banuti si apelez la tine sa ma pui in legatura cu baiatul,deci o sa raman la phpbb. Quote
GarryOne Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Citeste in plm ce am scris de doua ori ca nu sunt sageata ta.De ce esti asa arogant? Baiatul a vorbit foarte civilizat si frumos cu tine. Faptul ca nu a fost atent cand a citit, nu inseamna ca trebuie sa te comporti ca un taran cu el.@Password007, nu-i asa simplu precum a spus Gecko sa faci o tema de forum, mai ales una frumoasa. Si costa mai mult de 20$. Ai o gramada de teme pe net, pentru toate gusturile, free sau premium. Quote
Cril Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Pentru ca doar asa mi se scoala pula.Imi pare sincer rau pentru tine . Quote
Password007 Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 Gecko,vreau sa-mi cer scuze ca nu am inteles ce ai vrut sa spui,acum am recitit si am inteles scuze omule nu am vrut sa spun ca ai fi sageata cuiva.Cat despre tema cand o sa am banul o sa platesc pe cineva sa-mi faca/modifice una.Iar ca platforma aleasa o sa aleg phpbb3 va multumesc tuturor ce ati votat si vati dat cu parerea,raspunsurile voastre m-au ajutat sa vad ce platforma ar fi mai buna,o seara buna! Quote