franxu Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 In ultima vreme prea multe topicuri in care se cere like-uri pe facebook, conturi de facebook, intrebari facebook.Orice subiect in legatura cu facebook bull shit. In Rst Market -Vanzari/Cumparari de conturi-Vanzari/Cumparari de like-uriStiri Securitate-Stiri despre facebook, stiri nu orice rahat Stuff tool -Programe pentru facebook-xxs in facebook Fara cersit conturi/like-uri si intrebari idioate despre facebook.Asta este un forum de securitate, nu grupa mica. Quote
alinh0 Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Totusi e cel mai vizitat site wordwide, dupa google. Si eu urasc facebookul,asta e. Quote
pedala1 Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 ciutanii sunt fascinati de asa ceva... eu am renuntat la facebook pentru ca a devenit un cacat. Quote
bDyds Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Consider ca nu ai dreptate din moment ce traficul pe facebook se incadreaza perfect la Black SEO & Monetizare. Quote
Axu Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 (edited) franxu, mie FB imi aduce aproape jumatate din trafic pe site .Nu cred ca cei care cer conturi/like-uri o fac doar pentru a se lauda cati prieteni/like-uri au...Edit: Nici eu nu sunt de acord cu cersitul de like-uri aici pe forum Edited January 28, 2013 by Axu edit Quote
franxu Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 (edited) In Rst Market -Vanzari/Cumparari de conturi-Vanzari/Cumparari de like-uriStiri Securitate-Stiri despre facebook, stiri nu orice rahat Stuff tool -Programe pentru facebook-xxs in facebook Fara cersit conturi/like-uri si intrebari idioate despre facebook.Asta este un forum de securitate, nu grupa mica.Bai, tot ce este util si de interes sa se posteze. Restul bull shit, nu interezeaza pe nimeni ca o pizda proasta si-a uitat parola de facebook, tu bun samaritan vii pe forum si intrebi cum sa o ajuti sperand ca primesti o bucata de pizda. Cersit like-uri la anumite concursuri pentru un premium de rahat pe care nu il vei primi, cersit conturi de facebook si alte prostii´. Edited January 28, 2013 by franxu Quote
MazaBoY Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Da este un mare rahat facebook,dar unele persoane pe urma la acest facebook fac bani sunt destule metode prin care poti face bani frumosi plus alte multe prosti...da este naspa cand se cersesc like-uri si conturi toti vor moca...la munca nu la intins mana Quote
NOVATu Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 @franxu ''Interzis la Facebook'' ne interzice la Facebook,bravo tie saracie de 'roman',dar subtil vrea sa zica ca ca in acest forum nu are loc facebook-ul.Da viseaza,dar atata timp cat poti face traffic cu facebook catre ''money website'' aka:https://rstforums.com/forum/black-seo-monetizare.rstnu stiu de ce tot te agiti asa mult:evidenta,personalitate............lipsa de peronalitate...............etc Quote
kiranom Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Grupa mica? In ultima vreme prea multe topicuri in care se cere like-uri pe facebook, conturi de facebook, intrebari facebook. Quote
J Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Franxule,nu te obliga nimeni sa accesezi acele topicuri. Quote
StoNe- Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Eu nu am nimic cu oamenii care acceseaza facebook doar pentru a-si face acolo, de-o acadea. In schimb cei ce isi baga poze cu ei din 5 in 5 minute si nu pot trai cu PC-ul deschis daca nu au in chrome deschis facebook, sunt trasniti de fulger.80% din subiectele legate de facebook, pe rst, sunt intr-o anumita masura ok. Quote
franxu Posted January 30, 2013 Author Report Posted January 30, 2013 Franxule,nu te obliga nimeni sa accesezi acele topicuri.Omule, este putin deranjant sa cauti articole interesante cu aceasta retea sociala, in search sunt doar topicurile de rahat, informatia este undeva ultima. totusi putina organizare nu strica. Daca ne gandim, nu ar trebui acordate like-uri gratuit. Quote
Boby Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 omule, lasa idiotii sa ramana idioti.gandeste in felul urmator, cum sa faci ca sa profiti de pe urma idiotilor...Se scot bani frumosi din facebook Quote
abraxyss Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 (edited) In ultima vreme prea multe topicuri in care se cere like-uri pe facebook, conturi de facebook, intrebari facebook.Orice subiect in legatura cu facebook bull shit. In Rst Market -Vanzari/Cumparari de conturi-Vanzari/Cumparari de like-uriStiri Securitate-Stiri despre facebook, stiri nu orice rahat Stuff tool -Programe pentru facebook-xxs in facebook Fara cersit conturi/like-uri si intrebari idioate despre facebook.Asta este un forum de securitate, nu grupa mica.Bai 'grupa mica', de cand nu are legatura cu securitatea un xss?(cu atat mai mult in FACEBOOK) Edited February 9, 2013 by abraxyss Quote
franxu Posted February 9, 2013 Author Report Posted February 9, 2013 Bai 'grupa mica', de cand nu are legatura cu securitatea un xss?(cu atat mai mult in FACEBOOK)Reciteste ce am scris. Era un exemplu ca subiectele sa fie incadrate corespunzator si eliminarea topicurilor cu cerere de conturi/like-uri. Un singur topic (Cum este cel de invitatii filelist) pentru cereri de conturi si like-uri. In rubrica market posteaza cei care cumpara si vand. Putina disciplina nu strica. Quote
SKYNET32 Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 nu ai facebook nu existiti , normal ca toata lumea e interesata sa fie celebra pe fb sa aiba cat mai multe likeuri si sa fure conturile prietenilor sau mai stiu eu ce Quote