just-for-funn Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Salut all, am si eu un amarat de site pun o poza mai jos:Asta:Si asi vrea sa schimb putin designul sa arate cam asa ceva:Problema nu e asta, asi putea face lucru asta dar din pacate nu stiu sa lucrez cu programe mai sifisticate ... tot ce am facut acolo in prima imagine am folosit Notepad2 ca imi e mai usor sa scriu in ala. Aveti careva ceva idee, sa imi fie mai usor sa aliniez imaginile mai bine etc? Raman dator Quote
CrisTany Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 ce idei am putea avea in afara sa-ti zicem fiecare pas pana ajungi la acel design ?punete si invata ca alta metoda n-ai, sau plateste pe cineva Quote
FiliBlox Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 sincer te-as fi ajutat, dar e mult de munca. daca vrei trimitemi pm si iti dau link cu tutoriale.. Quote
eusimplu Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Eu sunt singurul care vede doar niste progressbar-uri modificate in poza a doua? Quote
3mPtY Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Se pare ca nu ai facut decat sa extragi din baza de date intr-un tabel niste informatii. Nu stiu ce este acolo, insa intuiesc faptul ca s-ar putea ca baza de date sa fie identica cu cea din poza de mai jos (cea cu design). Iar daca acest lucru este adevarat. Uita-te in sursa, ia de acolo CSS-ul... si apoi numai ramane decat sa te joci cu niste DIV-uri... Sunt niste tutoriale destul de usor de inteleg pe w3school. Quote