Kwelwild Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Salutare tututor. S? începem cu începutul.M? numesc Marian, am 15 ani (inca cresc) ?i sunt un român din Romania. Momentan sunt clasa a 9-a (cu ce am în cap poate a 10-a).Cuno?tin?e:Vulnerability: SQLi, LFI/RFI, XSS; Programming: Python, SQL/MySQL, HTML, C++.Toate acestea rezumându-se la medium.'Specializ?ri':In afar? de ce am specificat mai sus:Jocuri de noroc, burn, colla, /etc.'Relatii':Nu cunosc pe nimeni pe aici dar prietenii se fac în timp.The end:Sper c? o s? ne in?elegem bine. 3 Quote
kiranom Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Si eu sper sa ne intelegem bine nu-ti umfla pula prea mult si bine ai venit. 1 Quote
Cifre Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Bun venit "pustiule" sigur ca o sa iti faci prietenii. Deja ai unul! 1 Quote
UnderKode Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Bine ai venit!OFF: Frumoasa prezentare;). Quote
xVIRal Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Bun venit,ai al doilea prieten deja Quote
M2G Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Bine ai venit!M-am uitat si peste posturile tale si mi-a placut ce am vazut. Cu atat mai mult cu cat acestea vin de la o persoana de 15 ani.Putini dintre cei care au varsta ta detin asemenea cunostinte.Sfat: Las-o mai moale cu jocurile de noroc pentru ca toate sunt calculate sa aduca profit celor care le manageriaza. Quote
wildchild Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Nu în?eleg... de ce nu ?i-ai continuat activitatea de pe vechiul cont?Dac? ai vrut un start-up fresh, trebuia s? spui doar. Quote
Kwelwild Posted March 14, 2013 Author Report Posted March 14, 2013 Nu în?eleg... de ce nu ?i-ai continuat activitatea de pe vechiul cont?Dac? ai vrut un start-up fresh, trebuia s? spui doar.Erau confuzii de nume si da, eu sunt (asta ca sa stie lumea, nu ma feresc). Quote
Kwelwild Posted March 14, 2013 Author Report Posted March 14, 2013 Da si mie ceva facut de tine in C++Nu am facut nimic momentan in C++. Quote