Syckchet Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 (edited) Cum a castigat 400.000 de dolari intr-o luna din adrese web. Afacerea care l-a facut multimilionar.Michael Mann (45 de ani), originar din Statele Unite, cumpara zilnic aproape 300 de domenii de internet. Povesteste ca a ajuns multimilionar datorita obsesiei si impulsiei de a achizitiona adrese web, scrie Business Insider. Castiga si 400.000 de dolari pe luna. Recent a cumparat aproximativ 15.000 de adrese de Internet in mai putin de 24 de ore, noteaza site-ul american. Le vinde la scurt timp dupa, pentru doar cateva sute de dolari, uneori chiar mii. In acest mod ajunge la profituri uriase.“Sunt pur si simplu lacom”, marturiseste el. “Vreau sa detin intreaga lume”, adauga investitorul.Lovitura domeniilor web a inceput la finalul anilor `90, cand a platit pentru site-ul Menus.com in jur de 70 de dolari, pe care l-a vandut ulterior cu 50.000 de dolari.Michael Mann a devenit astazi multimilionar datorita investitiilor online. El a fost creatorul platformei BuyDomains, pe care a vandut-o catre grupul Highland Capital, in 2005, pentru fabuloasa suma de 80 milioane de dolari.Cea mai recenta achizitie a sa, DomainMarket.com, genereaza lunar 400.000 de dolari, potrivit Business Insider.Source Edited March 9, 2013 by Syckchet Quote
hades Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Ce face, ba? Castiga 400.000 dolari lunar? E una sa castige atatia bani si e alta ca 'site-ul lui' sa genereze lunar suma aia. Doua lucruri total diferite. Chit ca da bine la titlu prima varianta. Stiti care-i alta cale de a va imbogat? Munca. Quote
Oust Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Schimba titlul, credeam ca e tuturial ceva... m-ai amagit. Quote
Maximus Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 (edited) Cand am vazut titlul deja imi faceam vise " Ce fac oare cu 400.000 de dolari " Edited March 9, 2013 by Maximus Quote
Dark_4ngel Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 voi credeti ca tot ce zboara sa mananca ? care tutorial iti pune in pe tava 1000E pe luna dapai 400.000$, omu' ala a avut o idee originala de a se imbogatii doar nu credeti ca merge la toti chestia asta ..... incercati sa cumparati domenii .ro si si poate va iese ceva (eu nu am $$$ sa ii arunc, incercati voi nu se stie niciodata) Quote
sandabot Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Asta-i santaj , tu ai vrea un domeniu care s-ar potrivi firmei tale si nu poti sa-l iei pentru ca ti-l vinde ala de sute de ori mai mult .Eu l-as arunca in inchisoare . Quote
Cryo Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Nu e nici-un santaj, domeniile sunt proprietatea lui si face ce vrea el cu ele... Quote
hades Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 @Cryo: Bre, e cu 2 taisuri treaba asta. Si insulina e proprietatea cuiva, iar tu, presupunand ca esti diabetic si ai nevoie de ea, mergi la respectivul s-o cumperi. Cum ar fi sa-ti ceara ala de 5-10 ori pretul normal? Quote
Cryo Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 (edited) E o diferenta intre analogia ta si ce se intampla defapt.Sa ai insulina ca sa traiesti este o necesitate, pe cand un domeniu nu este ....Daca nu ai insulina mori... daca nu ai un domeniu ... ?, e imoral sa vinzi materiale medicale la suprapret (desi se intampla .... ).Si in plus, are dreptul constitutional(si in America cred) sa il vanda la ce pret vrea el. Nu ii obliga nimeni pe aia sa cumpere. Eu imi dau casa la vanzare cu 200 de miliarde de euro ... cine vrea sa o cumpere sa posteze aici ...El nu vinde domenii la sarantoci, crezi ca i-a durut pe aia ca i-au dat 50.000$, nu dai atatia bani pe un domeniu decat daca 50.000$ e o suma insignifianta pentru tine.Si aia care au cumparat domeniul sigur l-au valorificat mult mai bine decat ar fi putut el vreodata ... so it's a double win. Edited March 9, 2013 by Cryo Quote
Vlachs Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 E o diferenta intre analogia ta si ce se intampla defapt.Sa ai insulina ca sa traiesti este o necesitate, pe cand un domeniu nu este ....Daca nu ai insulina mori... daca nu ai un domeniu ... ?, e imoral sa vinzi materiale medicale la suprapret (desi se intampla .... ).Si in plus, are dreptul constitutional(si in America cred) sa il vanda la ce pret vrea el. Nu ii obliga nimeni pe aia sa cumpere. Eu imi dau casa la vanzare cu 200 de miliarde de euro ... cine vrea sa o cumpere sa posteze aici ...El nu vinde domenii la sarantoci, crezi ca i-a durut pe aia ca i-au dat 50.000$, nu dai atatia bani pe un domeniu decat daca 50.000$ e o suma insignifianta pentru tine.Si aia care au cumparat domeniul sigur l-au valorificat mult mai bine decat ar fi putut el vreodata ... so it's a double win.Nu face ce vrea el cu domeniile alea.Domeniile care sunt marca inregistrata sau apartin unei firme pot fi foarte usor cumparate inapoi la pretul pietei(pretul stabilit de register pentru tld-ul respectiv) iar procedeul asta este ilegal.Daca ar fi cum credeti voi...ati inregistra ibm.cc sau mai stiu eu ce alt tld stiind ca x firma vrea sa il cumpere si ati castiga milioane de dolari, ei bine nu sta chiar asa, ii faci o oferta publica pentru domeniu si daca iti cere o suma care nu iti convine atunci il dai in judecata si castigi, sunt sute de exemple pe net.Nu tot ce zboara se mananca.El probabil castiga prin nume variate folosite de imarketeri, gen greatshop.com sau mai stiu eu ce alt nume si variatii, un fel de flippasite. Quote