kav_detox Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 salut... care-i treaba cu LR? de ce e asa cautat? din cate am citit nu se poate atasa cardul sau ceva... de ce se cauta atat de multe schimburi cu paypal? Quote
H4xoru Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 LR = Liberty Reserve – largest payment processor and money transfer system. Liberty Reserve serves millions since 2002 - Home Pai se cauta mai ales pe forumurile de securitate pentru ca multe site-uri care vand exploituri sau 0dayuri dau pe lr si posibil sa nu dea pe paypal Quote
Sim Master Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Si pentru ca pe lr nu poti sa ceri refund ca la paypal. Quote
alien Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Exista metoda anonima de plati online folosind LR. Quote
GarryOne Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 (edited) Liberty Reserve folosesc, de obicei, cei care umbla cu chestii mai "murdare" pentru ca au o politica mai lejera in schimbul celor de la paypal, Edited March 10, 2013 by GarryOne Quote
duku602 Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Liverty Reserve folosesc, de obicei, cei care umbla cu chesti mai "murdare".nu neaparat, eu il folosesc pentru hosting`ul site`urilor, pentru a-mi cumpara domenii sau pt jocuri online (unele de noroc)..Liberty Reserve este un fel de banca online, similar cu paypal (sau cu e-gold, care a cam 'murit' acum) numai ca nu iti trebuie card ca sa faci plati si nu treci printr`o gramada de verificari tampite ca sa`ti faci cont sa poti sa primesti sau sa trimiti bani.aaa.. mai este si anonim, cat de cat.. Quote
olac81 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Aceasta banca virtuala nu cred ca a fost infiintata pt a face chestii legale ...din contra ...este un avantaj celor care umbla cu chestii murdare pt ca pot spala banii foarte usor care sunt obtinuti prin metode murdare...f putini sunt care folosesc contul de Lr sa si plateasca cum zicea tipul mai de sus ...host ..etc..sunt si f putine siteuri care accepta plata Lr pt un vps , host etc dar si multe siteuri care accepta exchange Lr ...deci in fond pt mine aceasta banca este una in care poti spala banii Quote