hades Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Majoritatea dintre voi au stat 'cu sufletul la gura' si au urmarit emisiunea 'Romania te iubesc', in care s-a prezentat viata 'hackerilor underground' de pe internet.Nu ma intereseaza detaliile sensibile ale emisiunii, se stie ca Romania e o tara care promoveaza nonvalori. E nasol pentru ca se face legatura iceman - hacker - RST, chit ca tipul sufera de o insuficienta mentala grava.Ca si o propunere, banati-l pe tipul ala cand il vedeti, sub orice pseudonim. Propun sa semnam o petitie pentru internarea lui in regim de urgenta la un spital militar. Omul sustinea sus si tare ca el (citez) "spargea si securiza serverelele pentru a se lauda pe mirc".Care-i partea cu adevarat grava? Dupa emisiuni d-astea copiii cred ca daca stau si se joaca cu ./scan cineva le va oferi un job bine platit chiar daca nu au scoala. Iceman probabil lucreaza ca om de paza la o firma de securitate. Cunostintele lui in domeniu nu-i permit mai mult decat sa ridice o bariera. Imi asum orice warn/ban pentru threadul asta. Il pun eu direct in cosul de gunoi. 1
Lozls Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 ' Stiu sa dau DEDEOS , ma invita si pe mine cineva la TV ? '
hack1409 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 iceman asta e bun pentru reclama la Colgate .
hades Posted March 17, 2013 Author Report Posted March 17, 2013 iceman asta e bun pentru reclama la Colgate .Pentru purgatoriu. Retardatii nu au drept la replica.
Worm32 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 (edited) Cine dracu este iceman,si cu ce haviju' meu se ocupa?Mama voastra de metinari....L.E:Am spart un tv cand am fost beat.Cum ajung la tv?Sunt hacker? Edited March 17, 2013 by Worm32
Matt Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 ) Omu' a fost amuzant ! Acum depinde de ce creier au copiii de pe aici si ce invata de la el. ( Sau nu invata )
romanu Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Nu m-am uitat.. am pierdut emisiunea, ce a zis fecioru?
wildchild Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Hackerville romanesc III - Iceman, hackerul roman care a spart 25 de servere ale NASA, are doar 9 clase. Cum a devenit Romania patria hotilor virtualiDork la superlativ.
hades Posted March 17, 2013 Author Report Posted March 17, 2013 Nu m-am uitat.. am pierdut emisiunea, ce a zis fecioru?Nu te uita la reluare. Nu va pierdeti timpul. Va alegeti cu migrene. Ati auzit ca IceMan e prost? E doar un mit. Nu exista cuvant sa-l descrie.
hack1409 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Pentru purgatoriu. Retardatii nu au drept la replica.Mai spart ..... ai grija sa nu "devi" tampit !
hades Posted March 17, 2013 Author Report Posted March 17, 2013 Mai spart ..... ai grija sa nu "devi" tampit !Intentionata greseala din titlu. Si nu la tine ma referem, ci la iceman care apare la tv.
romanu Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 hackerville romanesc iii - iceman, hackerul roman care a spart 25 de servere ale nasa, are doar 9 clase. Cum a devenit romania patria hotilor virtualidork la superlativ.mor de ras! Frate ala n-are dinti ?))))))))))))))))
Worm32 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Nu stiu daca stiti dar inca mai sunt retardati care lucreaza la nasa care dau click pe orice link primit pe email,nu ai nevoie de cap sa folosesti un xss.
wildchild Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Mai spart ..... ai grija sa nu "devi" tampit !te-ai futut în propria pricepere. mai spart cu lec?ia de gramatic?ps: l-a scris inten?ionat, ?i eu l-am întrebat dac? s? modific cumva
Devira.b0t3r Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Majoritatea dintre voi au stat 'cu sufletul la gura' si au urmarit emisiunea 'Romania te iubesc', in care s-a prezentat viata 'hackerilor underground' de pe internet.Nu ma intereseaza detaliile sensibile ale emisiunii, se stie ca Romania e o tara care promoveaza nonvalori. E nasol pentru ca se face legatura iceman - hacker - RST, chit ca tipul sufera de o insuficienta mentala grava.Ca si o propunere, banati-l pe tipul ala cand il vedeti, sub orice pseudonim. Propun sa semnam o petitie pentru internarea lui in regim de urgenta la un spital militar. Omul sustinea sus si tare ca el (citez) "spargea si securiza serverelele pentru a se lauda pe mirc".Care-i partea cu adevarat grava? Dupa emisiuni d-astea copiii cred ca daca stau si se joaca cu ./scan cineva le va oferi un job bine platit chiar daca nu au scoala. Iceman probabil lucreaza ca om de paza la o firma de securitate. Cunostintele lui in domeniu nu-i permit mai mult decat sa ridice o bariera. Imi asum orice warn/ban pentru threadul asta. Il pun eu direct in cosul de gunoi.Frate, deci cand vad de astia ca tine. Macar el a facut ceva tu nu ai reusit sa faci nici un sfert din ceea ce a facut el. Asa prost cum e el a reusit sa "sparga" niste servere N.A.S.A ceea ce tu nu osa reusesti vreodata. Nu mai judecati o carte dupa coperta.Tu vorbesti de altii, dar poate ca tu esti mai distrus ca el te-ai gandit?
hades Posted March 17, 2013 Author Report Posted March 17, 2013 (edited) Frate, deci cand vad de astia ca tine. Macar el a facut ceva tu nu ai reusit sa faci nici un sfert din ceea ce a facut el. Asa prost cum e el a reusit sa "sparga" niste servere N.A.S.A ceea ce tu nu osa reusesti vreodata. Nu mai judecati o carte dupa coperta.Tu vorbesti de altii, dar poate ca tu esti mai distrus ca el te-ai gandit?Inainte sa-ti permiti a-mi reprosa ceva, te rog sa:1) Inveti limba Romana.2) Scapi de comic sansul ala de prost gust din semnatura.3) Realizezi ca ceea ce a facut el e nimic; Ba mai mult se numeste 'noroc', pentru ca ./scan-ul nu tine cont de ceea ce vrei tu, ci de ceea ce e sa fie.4) Incetezi a mai ridica in rang nonvalori de pretutindeni. 5) Promovezi clasa a 5-a.L.E: Ce am facut eu si nu a facut IceMan? Eu ma spal pe dinti.Multumesc. Edited March 17, 2013 by hades
laurmarian Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Închidem ?i topicul ?sta?Mul?umesc anticipat.
Devira.b0t3r Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Inainte sa-ti permiti a-mi reprosa ceva, te rog sa:1) Inveti limba Romana.2) Scapi de comic sansul ala de prost gust din semnatura.3) Realizezi ca ceea ce a facut el e nimic; Ba mai mult se numeste 'noroc', pentru ca ./scan-ul nu tine cont de ceea ce vrei tu, ci de ceea ce e sa fie.4) Incetezi a mai ridica in rang nonvalori de pretutindeni. 5) Promovezi clasa a 5-a.Multumesc.1.) Pun pariu ca si tu ai fost dat afara odata cu mine dela ora de Romana deci aici suntem chit.2.) Macar eu am ce scrie nu ca alii.3.) Sa te vad pe tine facand ceea ce face el.4.) Traim intr-o tara libera5.) Tu nu o promovezi nici pe asta.
Wubi Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 La final a fost misto "Tinkode si Iceman sunt oameni de o inteligenta superioara". peste medie cica. ))))))
Kay97 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Faza cu HackerVille..imi explica si mie cineva cum stau lucrurile cu adevarat in Ramnicu Valcea ?
Worm32 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Frate, deci cand vad de astia ca tine. Macar el a facut ceva tu nu ai reusit sa faci nici un sfert din ceea ce a facut el. Asa prost cum e el a reusit sa "sparga" niste servere N.A.S.A ceea ce tu nu osa reusesti vreodata. Nu mai judecati o carte dupa coperta.Tu vorbesti de altii, dar poate ca tu esti mai distrus ca el te-ai gandit?Tu ai vazut ce am scris?Nu trebuie sa fi geniu sa "spargi" nasa Nu stiu daca stiti dar inca mai sunt retardati care lucreaza la nasa care dau click pe orice link primit pe email,nu ai nevoie de cap sa folosesti un xss.
Devira.b0t3r Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Tu ai vazut ce am scris?Nu trebuie sa fi geniu sa "spargi" nasa Ai nevoe de cap sa gasesti xss-u
wildchild Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Ai nevoe de cap sa gasesti xss-u Ai nevoie de cap s? te protejezi de XSS, dac? nu o faci corespunz?tor orice scanner î?i poate g?si vulnerabilitatea, ?i oricând se va g?si un om de ghea?? s? o exploateze.
GarryOne Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 (edited) Te-ai gandit ca tu poate esti mai "inapoiat" ca el, sa nu zic altfel. Nu il judeca nici eu nu il suport dar,nu judeca o carte dupa coperta. Poate ca el are cunostinte mai avansate ca ale tale Frate, deci cand vad de astia ca tine. Macar el a facut ceva tu nu ai reusit sa faci nici un sfert din ceea ce a facut el. Asa prost cum e el a reusit sa "sparga" niste servere N.A.S.A ceea ce tu nu osa reusesti vreodata. Nu mai judecati o carte dupa coperta.Tu vorbesti de altii, dar poate ca tu esti mai distrus ca el te-ai gandit?Ne lasi o data cu "coperta" ta? Mai schimba replica. Ca deja ne repeti la fiecare post al tau. Si, poti sa incetezi sa-l mai pupi in cur pe IceMan? Nu a zis nimeni ca are mai multe cunostinte ca IceMan, dar asta nu ne impiedica sa-l criticam. Edited March 17, 2013 by GarryOne