h0m27 Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) Salutare. Ma numesc Marius sau h0m27, am 22 ani, momentan sunt student in anul 4 la facultatea Drept (civilist).Pe langa specialiatea pe care o studiez, sunt pasionat si de domeniul IT/securitatea informationala.Cunostinte:WML;(x)HTML(5);JavaScript (jquery);CSS;PHP;MySQL (sintaxa SQL);C, C++ (Win) (VS 2012 si Embarcadero rad studio xe2);C#, Delphi, Pascal, AutoIT, VBS, MS-DOS;Setare de server Apache / PHP / MySQL;SQL Injection, XSS, Dos Attack si altele pe care le cunosc mai putin.Proiecte la care recent am lucrat:http://qper.net&Easy Image Uploaderhttp://qper.net/?q=7xbtL (o aplicatie dedicata incarcarii imaginilor pe Internet);Aici pe forum, il cunosc doar pe symboss, un vechi prieten cu care ne cunoaste de mai mult timp. Sper ca o sa ne intelegem bine. Edited March 18, 2013 by h0m27 Quote
SticKyWoX Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Salut si bine ai venit!Bine ca avem si unu' de la drept p'aici, chiar era nevoie. Quote
FiliBlox Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Nici pitagora nu putea avea atatea cunostinte...Cunostinte:WML;(x)HTML(5);JavaScript (jquery);CSS;PHP;MySQL (sintaxa SQL);C, C++ (Win) (VS 2012 si Embarcadero rad studio xe2);C#, Delphi, Pascal, AutoIT, VBS, MS-DOS;Setare de server Apache / PHP / MySQL;SQL Injection, XSS, Dos Attack si altele pe care le cunosc mai putin.OMg..in fine bun venit. Quote
io.kent Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Bun venit..ioi amui amu, aesta zinie cu tot cu straita Quote
h0m27 Posted March 18, 2013 Author Report Posted March 18, 2013 Nici pitagora nu putea avea atatea cunostinte...Cunostinte:WML;(x)HTML(5);JavaScript (jquery);CSS;PHP;MySQL (sintaxa SQL);C, C++ (Win) (VS 2012 si Embarcadero rad studio xe2);C#, Delphi, Pascal, AutoIT, VBS, MS-DOS;Setare de server Apache / PHP / MySQL;SQL Injection, XSS, Dos Attack si altele pe care le cunosc mai putin.OMg..in fine bun venit.FiliBlox, nu prea va prea inteleg motivul sarcasmului.Probabil intelegem diferit menirea acestui subforum.Consider ca menirea lui nu se limiteaza numai postarea anunturilor ca la matriomoniale, in care iti prezinti numele, prenumele varsta si te descrii ca persoana.De aceea, nu am incercat sa ma laud, am incercat sa va descriu cu ce m-am ocupat, cu ce as putea sa vin in ajutor in caz de necesitate, bineinteles la limita cunoastintelor mele.Am venit aici sa invat lucruri noi din domeniul IT/securitate informationala, efectiv intrand aici as vrea sa aflu fiecare ce cunaoste, sa stiu la cine sa apelez in caz de nevoie de ajutor. Quote
bt.ionut Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 h0m27 de la homo ?Adu-mi aminte sa nu ma aplec in fata ta !also welcome ! Quote
h0m27 Posted March 19, 2013 Author Report Posted March 19, 2013 (edited) h0m27 de la homo ?Adu-mi aminte sa nu ma aplec in fata ta !also welcome !Ai 666 posturi, probabil ai treaba cu satanismul?Anyway) Cred ca o sa ne intelegem) Edited March 19, 2013 by h0m27 Quote
Lozls Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Welcome- [sper sa ai toti dinti in gura] Quote
symboss Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Welcome- [sper sa ai toti dinti in gura]Vrei sa-l saruti? Quote
eusimplu Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Iti urez bun venit, am schimbat deja cateva vorbe pe chat, cred ca ai o memorie fotografica excelenta daca privim cunostintele tale in materie de IT. Un sfat, nu vorbii cu ungurii .Se poate un id de Yahoo! Messenger pe privat?@symboss: epic ))))))) Quote