ZoneSpeed Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 (edited) O clona a fostului megaupload foarte complexa, serios, chiar este complexa ai multe functii in admin panel, poti seta pana si ce poate vedea un utilizator si ce nu, limita de download pentru utilizatori normali, premium, fara cont, cu cont si multe, multe altele.Download: https://mega.co.nz/#!QUNTgaDR!BkRo7HXnwEn6j-TtsXuW2Q3uUe5AXEybvgpin6GjnmA- daca link-ul de mai sus nu functioneaza, incercati Zippyshare.com - MegaUpload[CLONE].rar sau GirlShare - Download MegaUpload[CLONE].rarParola pentru arhiva: rst Edited March 26, 2013 by ZoneSpeed Quote
ZoneSpeed Posted March 26, 2013 Author Report Posted March 26, 2013 Fuck. am uitat de parola : )) , scuze.parola: rst Quote
butuletu Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 siteul e functional dar cand incerc sa intru in admin imi apare eroarea asta: View image: New Picture Quote
ZoneSpeed Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 Asta este de la hostul tau, incearca un host platit si bun, iti recomand ceva peste 5Euro/lunar , cu toate functiile activate, hosturile gratuite sunt limitate, etc. Quote
yoyois Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) OkOK. Si asta ce mai e ? http://i47.tinypic.com/2my8b9s.png HOST: 000WebHostAm incercat sa vad de ce in arunca "included" ala dar tot nu inteleg.Precizez ca restul site-ului merge bine.Am negat cele 2 conditii: if ( 7 < count( $included_files ) ){ exit( "included" );}if ( !strlen( ini_get( "auto_prepend_file" ) ) ){ exit( "auto_prepend_file" );}Si vad ca merge Edited March 27, 2013 by yoyois Quote
butuletu Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 OkOK. Si asta ce mai e ? http://i47.tinypic.com/2my8b9s.png HOST: 000WebHostAm incercat sa vad de ce in arunca "included" ala dar tot nu inteleg.Precizez ca restul site-ului merge bine.Am negat cele 2 conditii: if ( 7 < count( $included_files ) ){ exit( "included" );}if ( !strlen( ini_get( "auto_prepend_file" ) ) ){ exit( "auto_prepend_file" );}Si vad ca merge explicami si mie ce trebuie sa sterg te rog Quote
yoyois Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Sa nu faci ca mine. Cred ca codul ala e important la ceva Am mers in /admin/index.php si pe linia 516 am inlocuit ce era cu if ( 7 < count( $included_files ) ){ exit( "included" );}if ( !strlen( ini_get( "auto_prepend_file" ) ) ){ exit( "auto_prepend_file" );} Nu cred ca e bun dar vad ca acum pot "accesa" admin.SHIT, Mi-am prins urechile cu serverele de hostat fisiere Imi explica si mie cineva cum se configureaza astea? Practic scriptul e doar un landingpage, fisierele sunt hostate prin alte servere (prin FTP)?Fisierele sunt criptate cumva? Poti seta ca: Daca un server e prea plin de fisiere, atunci sa incarce in celalalt server?LE: Multam pentru script!LE2: Cred ca ar functiona sa-ti faci o mica armata de servere FTP (destul de slabe) care sa coopereze pt a-ti sustine site-ul tau gen "MegaUpload"Poate o sa fac un tutorial (cand o sa am timp) Edited March 27, 2013 by yoyois Quote
ZoneSpeed Posted March 27, 2013 Author Report Posted March 27, 2013 Scriptul a fost testat cu mine acum doi ani si functiona perfect , orice functie. nu veniti cu host moca si aveti pretentia sa va mearga. TREBUIE TOATE FUNCTIILE ACTIVATE, un host nelimitat si bun este destul de scump, dar repet, jucaria de mai sus are majoritatea functiilor megaupload. Quote
yoyois Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Scriptul a fost testat cu mine acum doi ani si functiona perfect , orice functie. nu veniti cu host moca si aveti pretentia sa va mearga. TREBUIE TOATE FUNCTIILE ACTIVATE, un host nelimitat si bun este destul de scump, dar repet, jucaria de mai sus are majoritatea functiilor megaupload.Zice ca necesita "EXEC()" ? de ce ? Am un host destul de bunicel si imi spune exact acelasi lucru.Sa o testeze cineva pe local host cu wamp. Eu nu am timp acum.Mi se par putin ciudate conditiile alea if ( 2 < count( $included_files ) ) si if ( strlen( ini_get( "auto_prepend_file" ) ) ) Quote
VipAlex Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 mie imi da "ForbiddenYou don't have permission to access /index.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." url http://www.upload.hostgp.ro/ Quote