helllboyyy Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 (edited) Dupa siteul care am copiat erau destul de multe comentarii de bine! " Bani din facebook, 25 de dolari pe ora muncind pe facebook, cu alte cuvinte munca la domiciliu pe facebook si bani din internet. ?tia?i c? întreprinderile din întreaga lume angajaza oameni la fel ca tine pentru a ajuta la gestionarea conturilor de “social media” precum Facebook, Twitter ?i YouTube? Exist? o mul?ime de bani in acest domeniu , iar cea mai bun? parte este c? nu ave?i nevoie de nici o calificare, experien?? anterioar? sau competen?e specializate. Tot ce ai nevoie este: câteva ore pe s?pt?mân?, un calculator cu o conexiune la internet ?i o bun? cunoa?tere a modului de utilizare Facebook, Twitter sau YouTube. În prezent, exist? posturi libere în toat? lumea pentru oameni ca tine care pot începe lucrul la locuri de munc? simple, cum ar fi:• postarea de comentarii pe Facebook - $ 25 pe or?• Comentând ?i dand like la videoclipuri de pe YouTube - 20 de dolari pe or?• Promovand oferte speciale ?i promo?ii pe Twiteer - $ 200 pe s?pt?mâna• Social Media Manager - 1050 dolari pe saptamana cu norm? întreag?• Gestionarea grupurilor de Facebook ?i concursuri -27 dolari pe or?"Ref: Paid Social Media JobsFara ref: http://paidsocialmediajobs.com/join/Inainte de mutarea la cos as vrea ca cineva care a avut de-a face sa dea un verdict!Sper sa nu se considere reclama! Edited April 11, 2013 by M2G 1 Quote
FiliBlox Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 posteaza cateva dovezi de plata.ai fi putut sa pui linkul fara ref. Quote
mafia27 Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Daca chestia asta ar fi reala toti obsedatii de fb ar fi bogati Quote
helllboyyy Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 (edited) Nu am lucrat acolo... Daca vreti va pot da situl dupa care am luat:)edit:nu ar fi toti bagati fiindca se percepe o taxa,si nu pare genul de taxa care o dai ca maine sa nu mai auzi de eips:ideea prin care face situl bani pare destul de buna, deci ar avea toate sansele sa fie ceva de ei Edited April 11, 2013 by helllboyyy Quote
laurmarian Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 20$ / ora x 8 ore x 20 de zile = 3,200$ pe lun?.25$ / or? x 8 ore x 20 de zile = 4,000$ pe lun?.27$ / ora x 8 ore x 20 de zile = 4,320$ pe lun?.1050$ x 4 s?p?mâni = 4,200$ pe lun?Cine crede asta ori are 14 ani ori este nebun.Cred c? sumele sunt în cen?i ?i atunci este adev?rat Quote
dicksi Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 "Some of these job descriptions have you getting companies ridiculously impossible things like 4,000 hits or likes in an hour, a million in a few days and similar things that, unless you have some illegal adder software, is not doable"ScamXposer – Paid Social Media Jobs a Scam? | Reviews Quote