Gotyc Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 (edited) Salut am reclamatii la firma de internet ca eu dau "flood si spam" de pe ip-ul meu de internet, dar eu nu fac nimic si mi se aduc acuzatii grave... Raspuns de la firma de net:Referitor la solicitarea dvs din data de 08.04.2013 inregistrata cu numarul 5152870, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca in cazul in care primim reclamatii cu privire la desfasurarea anumitor activitati de tip “flood, spam, etc” de pe IP-ul dvs. si se dovedesc a fi fondate veti fi contactat de catre departamentul abilitat.Spam de unde ? nu am webhosting in pc ca sa pot face spam si nici flood, ce pot facE? Edited April 11, 2013 by Gotyc Email-ul primit nu este in totalitate Quote
sensi Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Poate pc-ul tau a fost folosit pe post de zombi(sclav). Quote
mafia27 Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 ai fost folosit pe post de "bot net" Quote
crs12decoder Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 (edited) Salut am reclamatii la firma de internet ca eu dau "flood si spam" de pe ip-ul meu de internet, dar eu nu fac nimic si mi se aduc acuzatii grave... Daca nu ai facut-o tu, a facut-o altcineva de pe sistemul tau. Probabil esti victima botnet.nu am webhosting in pc ca sa pot face spam si nici floodNu ai nevoie de "webhosting in pc" ca sa faci flood sau spam.ce pot facE?-Ia-ti un program pentru supravegherea fluxurilor de date si vezi ce arata dubios acolo.-Spam si flood sunt doua lucruri total diferite, intreaba-i pe cei de la firma care este adresa de pe care se face spam daca tot zic ca sunt informati.-Spune-le ca nu ai nicio vina si probabil esti doar o victima-Salveaza-ti pe o partitie fisierele importante si reinstaleaza-ti sistemul de operare, iti poti instala eventual un antivirus si pe viitor ai grija ce programe executi. Edited April 11, 2013 by crs12decoder Quote
fjtr Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Referitor la solicitarea dvs din data de 08.04.2013 inregistrata cu numarul 5152870, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca in cazul in care primim reclamatii cu privire la desfasurarea anumitor activitati de tip “flood, spam, etc” de pe IP-ul dvs. si se dovedesc a fi fondate veti fi contactat de catre departamentul abilitat.. Astia nu stiu sa scrie dar au pretentii. Ip-ul meu face spam ? Ce-i aia ip si unde il tinem, il opresc ? Flood ? Eu credeam ca platesc internet la dumneavoastra. Eu zic ca in loc sa isi angajeze oameni care sa raspunda la reclamatii isp-istii ar trebui sa isi configureze mai bine firewall-urile. Quote
Gotyc Posted April 12, 2013 Author Report Posted April 12, 2013 Ok va multumesc de raspunsuri.. O sa vad... Am antivirus.. Bitdefender internet security.. cu licenta... Quote