sicilianul Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 In weekend, pe 20, daca nu va duceti sa beti o bere rece, nu mai dati cu Havij-ul in serverele nasa si nu mai faceti trafic de cartele de metrou, puteti merge la LANParty, o competitie de gaming organizata de Liga Studentilor Electronisti sub deviza: „Gamerii au reflexe de piloti” . Mai multe detalii, inscrieri si poze aveti pagina oficiala: LANParty V8 - 2013 | Liga Studentilor Electronisti BucurestiCine vine se poate anunta aici, poate facem un team ceva si ii batem pe "baieti" Quote
wtf Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 anul trecut am fost si eu, atmosfera e ok, doar sa nu mai crape prizele din 5 in 5 minute Quote
MrEnrich Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 (edited) prefer o blonda intr-un club sau o bataie buna cu cainii !!unele lucruri nu se pot interpreta! hf//eram beat mort cand am scris asta Edited April 19, 2013 by MrEnrich Quote
Pacalici Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Poti merge doar daca te inscrii sau poti merge si ca spectator? Banuiesc ca nu trebuie sa fii neaparat student pe acolo. Quote
sicilianul Posted April 19, 2013 Author Report Posted April 19, 2013 Poti merge doar daca te inscrii sau poti merge si ca spectator? Banuiesc ca nu trebuie sa fii neaparat student pe acolo.Sigur ca poti sa mergi ca si spectator. Pun pariu ca vor fi multi "gura-casca" acolo! Quote