Wooziee Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Nea?a / Salut / 'Seara !Sincer, fac acest post din plictiseal? ?i în plus îl fac pentru a atrage anumi?i utilizatori de partea mea, acum serios, chiar nu vreau s? facem cuno?tin?a, nu prea mi-au pl?cut mie tangen?ele cu oamenii online, adic? nu am nici-o problem? cu voi, dar atâta timp cât nu ne cunoa?tem în realitate putem doar s? ne zicem „Salut!” câteodat? ?i este destul, nu caut bestfriend ?i nu caut aten?ia membrilor de aici care se consider? BO$$, pu?in îmi pas?.Cum m? cheam?? Nu prea conteaz? asta, îns? doar pentru fani: Denis.Obiective pentru viitor (asta doar în cazul în care nu ne în?elegem):-Cel mai interzis utilizator-Cel mai avertizat utilizator-Utilizatorul ce a avut cele mai multe ip-uri interzise-Utililzatorul ce a enervat cel mai mult echipa-Puradelul ce nu socializeaz?-Liderul membrilor interzi?i-?eful membrilor interzi?iHai salut! Quote
Syckchet Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 (edited) Traiesti cam intens! Edited April 21, 2013 by Syckchet Quote
Cor3Quad Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Nea?a / Salut / 'Seara !Sincer, fac acest post din plictiseal? ?i în plus îl fac pentru a atrage anumi?i utilizatori de partea mea, acum serios, chiar nu vreau s? facem cuno?tin?a, nu prea mi-au pl?cut mie tangen?ele cu oamenii online, adic? nu am nici-o problem? cu voi, dar atâta timp cât nu ne cunoa?tem în realitate putem doar s? ne zicem „Salut!” câteodat? ?i este destul, nu caut bestfriend ?i nu caut aten?ia membrilor de aici care se consider? BO$$, pu?in îmi pas?.Cum m? cheam?? Nu prea conteaz? asta, îns? doar pentru fani: Denis.Obiective pentru viitor (asta doar în cazul în care nu ne în?elegem):-Cel mai interzis utilizator-Cel mai avertizat utilizator-Utilizatorul ce a avut cele mai multe ip-uri interzise-Utililzatorul ce a enervat cel mai mult echipa-Puradelul ce nu socializeaz?-Liderul membrilor interzi?i-?eful membrilor interzi?iHai salut!Salut Denis , sunt fanul tau. Quote
Wooziee Posted April 21, 2013 Author Report Posted April 21, 2013 Salut Denis , sunt fanul tau.Nr. 1? Quote
MrEnrich Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 auuuuuuu , sunt sigur ca nu ai viata lunga aici .citeste te rog https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst , o sa-ti trebuiasca Quote
Wooziee Posted April 22, 2013 Author Report Posted April 22, 2013 salut denis pericol publicPericol da, public nu! :>auuuuuuu , sunt sigur ca nu ai viata lunga aici .citeste te rog https://rstforums.com/forum/59818-re...rumului-ro.rst , o sa-ti trebuiasca Pentru obiectivele de mai sus? Nu cred c? am nevoie. Quote
wildchild Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Salutare!Nu-?i recomand s? te chinui s? î?i îndepline?ti obiectivele, a mai fost una cu numele de cod Polonic ?i RST i-a ruinat complet via?a personal?, tot internetul ?i persoanele legate de ea o recuno?teau. Era o prof? de englez?, rezultat al unui prezervativ prost fabricat. Quote
xebreek Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 (edited) Bun venit in comunitatea noastra ! Edited April 22, 2013 by xebreek Quote
Wooziee Posted April 22, 2013 Author Report Posted April 22, 2013 (edited) Nu e chiar atât de bun, tu zici la toat? lumea bun venit (chiar dac? nu e bun) doar pentru +1 post, penibil. Edited April 22, 2013 by Wooziee Quote
Wooziee Posted May 5, 2013 Author Report Posted May 5, 2013 V? resalut, am revneit dup? primul ban. Quote