Syckchet Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 isoHunt si KickAssTorrents ar putea fi interzise. Tara care a inceput lupta cu pirateria online SourceLovitura grea primita de site-urile de torrente din Grecia. AEPI, un grup care protejeaza dreptul la proprietate intelectuala a cerut in justitie ca mai multe site-uri de download ilegal sa fie interzise. Lupta impotriva descarcarilor ilegale de pe internet a inceput sa prinda contur si in Grecia, tara in care recent a aparut AEPI sau Societatea Greaca pentru Protectia Proprietatii Intelectuale, grup care cere in instanta ca site-uri precum isoHunt, KickAssTorrents, 1337x si H33T, printre multe altele, sa devina inaccesibila celor conectati la Internet, scrie TorrentFreak.com.Conform sursei citate, chiar si TorrentFreak, dar si The Pirate Bay vor fi incluse pe lista in decursul acestei luni.Miscarea vine intr-un moment in care numai in ultima luna peste 27 de domenii din Marea Britanie si Italia au fost blocate de autoritati, pentru ca tot mai multe tari, printre care Franta, Norvegia, Spania si Statele Unite ale Americii sa isi extinda listele cu site-urile interzise care promoveaza si sustin pirateria online.Astfel, AEPI a cerut in instanta ca ISP-urile site-urilor KickAssTorrents, isoHunt, 1337x, H33T, Greek.to, Greek-Team.cc, P2Plaent.net, Tsibato.info, GreekDDL.eu si Greek-Best.com sa fie blocate. Quote
CristianRoflmao Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Pacat,internetul se duce de rapa,vor sa interzica mai toate site-urile Macar filelist sa ramana Quote
sicilianul Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Se va intampla ca si cu PB, nu au cum sa le dea jos. Si printr-o absurditate, daca se va intampla, magnet link e deja inventat si devine din ce in ce mai utilizat. Quote
Cryo Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Se va intampla ca si cu PB, nu au cum sa le dea jos. Si printr-o absurditate, daca se va intampla, magnet link e deja inventat si devine din ce in ce mai utilizat.si ce moloz sa faca cu magnet link-ul daca nu mai sunt trackere? Quote
sicilianul Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 si ce moloz sa faca cu magnet link-ul daca nu mai sunt trackere?La ce iti trebuie aceeasi platforma de tracker ? Magnet-link-ul functioneaza si fara Quote
Eddie91 Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 (edited) Corect cele zise de Adam,in UK acum o luna jumatate am vrut sa caut un anumit torrent si am intrat pe PirateBay si canci.La fel cum a inchis Myp2p ... l-au facut mai tarziu in wiziwig dar nu mai au aceelasi farmec. Edited May 4, 2013 by Eddie91 Quote
UnixDevel Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 asa si in italia .... blocheaza pb din vodafone ...pana mea am folosit google cache si amgnet link .. fuck'em Quote
bunicaDoi Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Imposibil de oprit acest "fenomen" numit torrent.Intotdeauna se va gasi o modatitate de bypass tunele, vpn-uri, no-logine etc.Este o lege nescrisa...ce este interzis este intotdeauna atractiv...si ca atare se vor gasi metode ptr. toata lumea, drept urmare: Quote