Jump to content
Emineste

Bani pe internet

Recommended Posts

Eu cand zic ca esti prost de puti si ca faci sute de dolari pentru alti baieti destepti tu nu, nu, imi pare bine ca ai luat teapa, sper sa iei si de la restul!

Ba cacatule am facut 320$ intr-o saptamana iti si arat cont-ul de paypal.

Am facut blogu' asta pt ca poate intra prostu' de tato si gasea ceva sa ii placa.. mai mancai si u un salam.

Gradini?a, mai incet cu vorbele scoase din parcul copiilor.

Dupa titlu siteului e dintrala sa dai ca disperatu click pe linkuri,intr-un an scoti ?i tu cât scoate un român pe ora dintr'o fabrica/magazin din UK, vede?i voi dac? se merit?

Paid to click si paid per view = pierdere de timp.Am mai vazut niste cacaturi asemanatoare in care acolo trebuia sa completezi niste chestionare.Dupa ce faceai unul din ala,primeai o jumatate de dolar,si daca nu-l raspundeai cum trebuie,nu mai vedeai nici unul.Iar banii puteai sa-i retragi dupa ce faceai vreo 15 dolari.

Tu crezi ca astia is prosti?.nu exista bani usori facuti pe internet.Daca nu ai cunostinte in informatica sau daca nu investeti in ceva,nu ai cum sa prosperi.

@recorder

Dupa cum bine vezi[chior] eu nu am mai postat pe blog pentru ca am descoperit ceva mult mai bun decat acel blog.

Si acum culmea.. toti se rog de mn sa ii ajut si eu le spun cu drag "Nu" :)

Saracule.

Mai faci multe conturi chinuindu-te sa te contrazici cu altii?ESTI PROST! Inca n-ai observat asta?Te faci de cacat, prietene.

Nu-ti mai face atatea conturi si du-te la metin.

@edit Pey draqu daka tu asha skry ce vrey sa nu te baneze bayetzyy?Eshty cam retard man.

Edited by hackerika

@hackerika

Ma cac pe metinu' tau :) Si vad ca esti distrus rau . Mi-am facut alte cont-uri pentru ca ma luat ban pe celelalte din motive retardate , recunosc .

@recorder

Ma dar u ai tangente de la tato ? Vi aici pe rstforums si iti descarci nervi?

N-am nevoie de torentele tale de cacat sau ce drq latri tu acolo.