mexicanulpurpuriu Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Eu cand zic ca esti prost de puti si ca faci sute de dolari pentru alti baieti destepti tu nu, nu, imi pare bine ca ai luat teapa, sper sa iei si de la restul!Ba cacatule am facut 320$ intr-o saptamana iti si arat cont-ul de paypal.Am facut blogu' asta pt ca poate intra prostu' de tato si gasea ceva sa ii placa.. mai mancai si u un salam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Gradini?a, mai incet cu vorbele scoase din parcul copiilor.Dupa titlu siteului e dintrala sa dai ca disperatu click pe linkuri,intr-un an scoti ?i tu cât scoate un român pe ora dintr'o fabrica/magazin din UK, vede?i voi dac? se merit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin01 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Paid to click si paid per view = pierdere de timp.Am mai vazut niste cacaturi asemanatoare in care acolo trebuia sa completezi niste chestionare.Dupa ce faceai unul din ala,primeai o jumatate de dolar,si daca nu-l raspundeai cum trebuie,nu mai vedeai nici unul.Iar banii puteai sa-i retragi dupa ce faceai vreo 15 dolari.Tu crezi ca astia is prosti?.nu exista bani usori facuti pe internet.Daca nu ai cunostinte in informatica sau daca nu investeti in ceva,nu ai cum sa prosperi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 OFF : nu am incercat prea multe pay-per-click sau pay-per-view dar am fost foarte multumit de StatusPimp, sincer imi pare rau ca au inchis .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gla4e Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 recomanda cineva vreun site ptc, ppv, ppd ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajetzashu89 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Point Dollars - Instant PayPal now available - Be sure to tell your friends about us!! am auzit ca plateste si sunt o gramada plati online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
010 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 @recorderDupa cum bine vezi[chior] eu nu am mai postat pe blog pentru ca am descoperit ceva mult mai bun decat acel blog.Si acum culmea.. toti se rog de mn sa ii ajut si eu le spun cu drag "Nu" Saracule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gla4e Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Point Dollars - Instant PayPal now available - Be sure to tell your friends about us!! am auzit ca plateste si sunt o gramada plati onlinemultumesc frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerika Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) @recorderDupa cum bine vezi[chior] eu nu am mai postat pe blog pentru ca am descoperit ceva mult mai bun decat acel blog.Si acum culmea.. toti se rog de mn sa ii ajut si eu le spun cu drag "Nu" Saracule.Mai faci multe conturi chinuindu-te sa te contrazici cu altii?ESTI PROST! Inca n-ai observat asta?Te faci de cacat, prietene.Nu-ti mai face atatea conturi si du-te la metin.@edit Pey draqu daka tu asha skry ce vrey sa nu te baneze bayetzyy?Eshty cam retard man. Edited June 6, 2013 by hackerika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
010 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 @hackerika Ma cac pe metinu' tau Si vad ca esti distrus rau . Mi-am facut alte cont-uri pentru ca ma luat ban pe celelalte din motive retardate , recunosc .@recorderMa dar u ai tangente de la tato ? Vi aici pe rstforums si iti descarci nervi? N-am nevoie de torentele tale de cacat sau ce drq latri tu acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...