criss84 Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 (edited) Download:Download SpyNet Cracked By Evileye-sc.rar from Sendspace.com - send big files the easy way Edited May 20, 2013 by criss84 Quote
criss84 Posted May 21, 2013 Author Report Posted May 21, 2013 criss84 Ne pisam pe mata iarNu mai downloadati ma nimic ce pune asta.Uitati-va in postarile anterioarepisamas eu pe mata de dobitoc nimic din ce am postat nu e bindat ,numa te bagi in seama sa faci posturi mancameai pula ,daca erau bindate imi luam ban demult Quote
daatdraqq Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 (edited) Initial pare curat . Tinand cont ca in sandbox nu ruleaza pana la cap ,ca aceasta versiune este facuta din codul sursa facut public acum 2 ani si ca nu am chef sa-mi stric aceasta masina virtuala , va recomand prudenta .Executabilul nu este bindat dar tinand cont ca aceasta versiune are la baza codul sursa ,un eventual server poare fi executat cu intarziere ("delay") .Sursa acestui RAT exceptional a fost cumparata acum 2 ani de un gascan pe o suma mica din cate imi amintesc (1500-2000 de dolari) si apoi acestuia i-a fost furata din pc si a fost facuta publica . De atunci tot apar diverse versiuni , tot mai multi labagii se lauda cu munca altuia .Ultima versiune oficiala este 2.7 beta ,dupa care proiectul a fost inchis si sursa vanduta acestui gascan care nu a avut grija de ea .Sursa o am si eu , este un RAT exeptional , un "doctorat" in domeniu . Edited May 21, 2013 by daatdraqq Quote
nSnoopy Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Initial pare curat . Tinand cont ca in sandbox nu ruleaza pana la cap ,ca aceasta versiune este facuta din codul sursa facut public acum 2 ani si ca nu am chef sa-mi stric aceasta masina virtuala , va recomand prudenta .Executabilul nu este bindat dar tinand cont ca aceasta versiune are la baza codul sursa ,un eventual server poare fi executat cu intarziere ("delay") .Sursa acestui RAT exceptional a fost cumparata acum 2 ani de un gascan pe o suma mica din cate imi amintesc (1500-2000 de dolari) si apoi acestuia i-a fost furata din pc si a fost facuta publica . De atunci tot apar diverse versiuni , tot mai multi labagii se lauda cu munca altuia .Ultima versiune oficiala este 2.7 beta ,dupa care proiectul a fost inchis si sursa vanduta acestui gascan care nu a avut grija de ea .Sursa o am si eu , este un RAT exeptional , un "doctorat" in domeniu .Interesant.Din cate stiu, dupa ce sursa de la spy-net 2.7 a fost publicata a aparut xtreme rat, dupa ce sursa de la xtreme a fost publicata a reaparut spy-net si acum se pare ca site-ul numai merge. Quote
666Slayer666 Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 e fain si tot dar degeaba e cracked ca tot numai 127.0.0.1 pot sa folosesc, degeaba am cont la no-ip si tot... asaca e bun ca se ne spionam pe noi insii sau sa facem key log... numai ala merge la alte PC mersi ori cum! Quote