nikel1992 Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Vand pui cane corso 1.5 luni, coada taiata, pentru detalii . pm Quote
sparkeh Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Numele canisei, pedigree, pret per femela/mascul, acte, vaccinurile la zi, probleme ereditare?Da te rog mai multe detalii dar nu pe pm pentru ca ar ajuta si pe altii, nu doar pe mine.Multumesc Quote
eu0800 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Forumul asta se duce in jos, se vede ca nu se mai ocupa nimeni de el . Quote
giok123 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 cum dracu sa vinzi caini pe un forum de securitate ? Quote
m1dst1k Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 De ce coada taiata? ca sa nu fie de 100m cand e adult ?! Quote
x6IT32 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Maine, poimaine, vezi anunturi prin care lumea vinde oua de gaina.. Quote
GarryOne Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Si astia care sariti de cur ca vinde omul caini pe forum de securitate. Si daca e forum de securitate, ce? Nu tot oameni stau pe el? Nu tot au nevoie de caini, poate, ca si ceilalti oameni de rand?Sau cand a intrebat unul de ceva piese de masini, la fel ".. pai ce, ca asta e forum de securitate". La fel, sunt o gramada de pe forum care au masina, de ce nu l-ar ajuta? Incalca vreo lege? Quote
d33nis Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 OFF: vand lopata cu motor si sapa electrica. doritorii sa imi trimita oferta prin pm.ON: Nu vad cum de ai putea sa iti gasesti pe un forum de securitate, un cumparator pentru PUIUL DE CAINE. Quote
Brenin Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 OFF: vand lopata cu motor si sapa electrica. doritorii sa imi trimita oferta prin pm.ON: Nu vad cum de ai putea sa iti gasesti pe un forum de securitate, un cumparator pentru PUIUL DE CAINE.Nu vezi pentru ca nu te-ai adaptat adecvat intr-un mediu social inca, sau probabil pentru ca nu ai prieteni.Alt motiv ar putea fii faptul ca esti in partea Moldovei Quote