Jump to content
akkiliON

[XSS] *.Yahoo.net

Recommended Posts

Posted

Target: yahoo.NET

Chiar daca nu era httponly t= de pe yahoo.COM, tot nu puteai sa iei cookie-urile cu un XSS de pe yahoo.NET

Otherwise: Felicitari, e YAHOO pana la urma :P

L-ai raportat ?

• Active Members
Posted

Se pare c? e reparat !

Era în Sea Advertising Yahoo

Recompens? -_- :

@[cenzurat]

We are going to resend you a tshirt and some new gear. Please note that all items are sent out on fridays. It should take a week or so.

Regards,

Yahoo! Security Contact

On Tue, Jun 11, 2013

Posted
Pe langa tricou mai ceva.

Dar ai primit coletul ? ... "some new gear" mi au spus si mie, dar cred ca saptamana urmatoare o sa ajunga coletul. Nu face mai mult de 3 zile prin Fedex express ...

• Active Members
Posted (edited)
:-?? Astazi ar trebui sa primesc. Vinerea trecuta am trimis datele si din cate stiu 7 zile trebuie sa astepti ! Edited by akkiliON
  • Active Members
Posted
De obicei pun coletele vineri, si la mine ajunge in maxim 3 zile ... adica marti sau maxim miercuri ...

Eu cunosc pe cineva care a primit un tricou de la yahoo si la primit in maxim 7 zile ( el sta prin Suceava )

Acum depinde :-??

Posted (edited)

Nu-i adevarat.De ce majoritatea o ardeti cu "vaaii ai gasit o vulnerabilitate?:o pregaste sapun blablabla" .Nu va mai cacati atata pe voi ca nu vine nimeni pentru un rahat de xss raportat.In plus,daca nu ai facut prejudicii cu acea vulnerabilitate nici o sansa sa vina dupa tine pentru ca pe ei ii costa localizarea + alte cacaturi.

Some new gear = o lanterna si un termos.(asta am primit eu)

Edited by SilenTx0
Posted
Am raportat doua , acum doua saptamani. Ce am primit? Nimic , am fost la posta sa intreb daca au trimis ceva pe numele meu , strada mea etc , dar nimic ... :) M*ie Yahoo.

Ti-l trimite prin curier nu prin posta.:) La mine de fiecare data cand am raportat ceva a venit.

Posted

Am primit la tot ce am raportat - FedEx Express + FAN Courier ...

In vinerea din saptamana in care iti cer datele de contact, pun ei coletul la FedEx si in rest este doar timpul de curierat ...

Posted
Am primit la tot ce am raportat - FedEx Express + FAN Courier ...

In vinerea din saptamana in care iti cer datele de contact, pun ei coletul la FedEx si in rest este doar timpul de curierat ...

La fel si la mine.