albertynos Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Salut,Cryptez server la cerere, acestea pot fi nedetectabile 100%(FUD) sau detectabile 5-10%(UD) de aici si diferenta de pret.Crypterul este privat, nu alerg dupa cryptere moka pe internet sa fac 1$.Ce am testat pana acum si merge:IstealerXtremeRatBlackShadesDarkcometSpynetCyberGatexDoserInsomniaCerberusAlertino's RatPoison IvyFeatures:Undetected (or) scantime & runtime4 injections methodsPrivate encryption methodWork with 32 & 64 systemsFile BinderAdd to StartupFile CompressionExecution DelayExtension SpooferCustom IconFake Error MessageDupa cryptare ofer scan pe : Free Online Multi Engine Antivirus File and URL Scanner - Powered by NoVirusThanks.orgPret UD (detectat) = 1euroPret FUD (nedetectat)= 3 euroPlata se face prin Paypal.Pentru mai multe detalii PM.Numai Bine! Quote
albertynos Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 Salut,E totul scris in primul post ?:Pret UD (detectat) = 1euroPret FUD (nedetectat)= 3 euroPlata se face prin Paypal. Quote
sandabot Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Cat timp garantezi ca serverul o sa fie FUD ? Daca faci criptarile prin tw o sa apelez la tine in viitor ! Quote
albertynos Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 Salut,Da-mi un motiv pentru care ai vrea sa-ti cryptez prin tw?Numai Bine! Quote
Robbie Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Am nevoie de asa un serviciu, insa ai dat detalii aproape zero, trebuie sa stiu -in ce limbaj faci criptul ? -cam cat o sa masoare stub-ul final ? -inteleg ca dupa cod criptarea fiecaruia va fi unica, nu ? si timpul in care va fi fud depinde doar de fiecare in parte si cum il raspandeste ?-garantezi ca trece de proactive defence sau doar signature base va fi fud ? Quote
albertynos Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 Stubul final aprox 500 kb-inteleg ca dupa cod criptarea fiecaruia va fi unica, nu ? si timpul in care va fi fud depinde doar de fiecare in parte si cum il raspandeste ?Exact, de aceea nu am cum sa aproximez cat timp va fi fud.La pretul asta, nu vorbim de proactive defence.Numai Bine! Quote
albertynos Posted July 10, 2013 Author Report Posted July 10, 2013 Salut,Ca tot am fost intrebat de cativa membrii despre bindat, icon change, spoof...etc...Am scris si in postul initial : File BinderAdd to StartupFile CompressionExecution DelayExtension SpooferCustom IconFake Error MessageDeci da, la cerere fac si chestia asta.Numai Bine! Quote
nSnoopy Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Stubul final aprox 500 kbExact, de aceea nu am cum sa aproximez cat timp va fi fud.La pretul asta, nu vorbim de proactive defence.Numai Bine!500kbIn ce limbaj este scris crypterul? Cumva este vb.net? Quote
nein Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 lasa-mi id tau de messenger, sau dami add nein_tt sunt interesat. Quote
albertynos Posted July 28, 2013 Author Report Posted July 28, 2013 Salut,Nu folosesc mesagerie instanta, toate cryptarile le-am facut aici pe forum fara probleme.Numai Bine! Quote
Radu04 Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Deci o cryptare fud costa 3 euro orange? Quote
albertynos Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 Interesant:-? cam putin 3 euro .E valabil doar pentru membrii RST.Stiu cat de greu era la inceput si pentru mine sa fac fac un server FUD, asta pentru ca nu imi permiteam un crypter privat sau din alte motive....asa ca apelam la cineva care imi crypta si mie fiecare server contra cost...Numai Bine! Quote
Radu04 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Bun o sa ne auzim zilele astea, ca sa imi cryptezi un server! Quote
nein Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 ti-am trimis plata + serverul in privat... Quote
albertynos Posted July 29, 2013 Author Report Posted July 29, 2013 Multumesc.Ti-am trimis pm.Numai Bine! Quote
ilbr22 Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Daca ai si EOF enabled pt Citadel , vreau si eu Quote
albertynos Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Deocamdata NU,Lucrez la un crypter nou...eof si alte chestii...Sper sa-l termin pana saptamana viitoare, si sa reiau serviciul.Multumesc tuturor celor care mi-au dat PM si care au ramas "clienti" fideli, intr-o saptamana revin.Numai Bine! Quote