JohnyCNAM Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Avem domeniul numesite.com cu o simpla pagina pe el.Cum pot face ca atunci cand dam click pe un link din site sa preia site-ul respectiv si sa-l afiseze, iar linkul sa se modifice in functie de linkul accesat.Adica pe site.com am un link catre site2.com/adresa-paginii si cand dau click pe site2.com/adresa-paginii sa mi-l afiseze pe site.com iar linkul din site.com sa preia adresa site2.com si sa se "transforme" in site.com/adresa-paginii? Quote
JohnyCNAM Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 Da am inteles, multumesc.Credeam ca se poate direct din htacces. Quote
Dubfx Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Sau ...How-To: Redirecting network traffic to a new IP using IPtables | Debuntu Quote
eusimplu Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Daca am inteles eu bine, si pe langa asta si site-urile respective sunt ale tale, poti rezolva cu ajax. Quote
JohnyCNAM Posted July 10, 2013 Author Report Posted July 10, 2013 Deci am un site cu videoclipuri sa zicem.Am 50+ siteuri pe blogger si am luat un domeniu unde sa nu stau sa fac 50+ pagini si sa le editez, vreau sa le preiau de pe blogger si sa se schimbe doar linkul in functie de pagina de blogger preluata. Quote
yoyois Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 (edited) Cu PHP.Cand userul vrea sa vada pagina X apasa pe un link care trimite prin GET numele paginiicatre o pagina : view.php?page=http://www.google.com//view.php preia parametrul page$pagina=$_GET['page'];//preia continutul paginii si-l afiseaza echo(file_get_contents($pagina));//Ai grija cu securitatea ca sunt probleme mari... (trebuie sa-l securizezi calumea)(cauta LFI how to fix)LE: o idee de securizare ar fi ca sa retii adresa site-urilo in baza de date unde atribui fiecarui site un idid | site--------------1 | http://google.com----------------2 | etc.comIar tu sa postezi pe pagina view.php id-ul paginii. view.php cauta mai apoi in baza de date adresa corespunzatoare site-ului si ii afiseaza continutul Edited July 10, 2013 by yoyois Quote