MoTaNNeL Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Salut RST , am si eu o mare problema cu o tema phpbb3 ! De ceva timp am decis sa imi fac singur tema (phpbb) pentru forumul meu , problema este urmatoarea : dupa ce o atasez la forumul meu cam in 3/4 zile o vad si pe alte forumuri se gasesc "copii care nu au ce face" si imi copiaza "fisier.html" si "stylesheet.css" la "fisier.html" am rezolvat cu un .htaccess dar la stylesheet.css daca incerc sa ii pun .htaccess imi stric tema nu mai imi citeste forumul nimic din stylesheet.css ce pot sa fac ? am vazut pe 2 forumuri cand intri in browser si accesezi "http://nume-site.ro/forum/styles/NUME-TEMA/theme/stylesheet.css" iti apare o pagina alba cu ceva genu " Ai venit la furat ..etc " cum pot sa fac si eu ? la mine daca accesez in browser "http://nume-site.ro/forum/styles/NUME-TEMA/theme/stylesheet.css" imi apare ce este in stylesheet.css ..si poate orcine sa copieze ! Va rog sa ma ajutati ! Multumesc ,cu respect Bogdan ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoTaNNeL Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Daca imi poti spune si ce permisiuni nu ma pricep de aceea si am cerut ajutorul ! MultumescAm incercat si cu chmod, dar degeaba Edited July 12, 2013 by MoTaNNeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo20063 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Poti face altceva...Tre' sa schimbi niste parametri, dar pana la urma poti pune unde vrei (in ce folder vrei) .css-ul si asa mai departe, iar daca vrei sa apara ca la aia cu mesaj customizat sunt mai multe cai.....index in folderul cu theme care sa redirectioneze la mesaj "echo" cu ce vrei, sau in fine....google it oleaq' ca ai de-a optiuni de valeleu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoTaNNeL Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 ( index in folderul cu theme care sa redirectioneze la mesaj "echo" cu ce vrei ) imi poti da te rog codul care trebuie sa il bag in index ? , Nu ma pricep , Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) fa asa: pune un style css gol (sau un css de la altceva asa cand o sa-l puna o sa arate altceva - funny ) apoi in import pune pe cel bun, ca idee poate fi obfuscat si ascuns in moduri de te apuca toti draci chiar de il ei<link rel="stylesheet" type="text/css" href="basic-styles.css"><style type="text/css">@import url(adv-styles.css);</style>@Gecko din cate stiu cand e cu import daca dai save page canci nu ia si css-ul caci browserul nu stie sa interpreteze calea cu importEdit// totusi daca e unu ca mine si am nevoie de css-ul ala tot il refac/obtin cumvaEdit 2// pentru un simplu disable de right click inlocuieste: <body> cu <body oncontextmenu="return false;"> Edited July 18, 2013 by robertutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Da-mi un exemplu de forum care are ascuns fisierul CSS ca mor de curiozitate. Doar pentru ca e obfuscat putin, nu inseamna ca nu ai acces la CSS rintr-un fel sau altul. Da-i tu "Save page as... " si daca nu-ti salveaza CSS, eu imi arunc PC-ul pe geam.Si stai tu linistit ca se copiaza si la 'casele' mai mari, oricand vor fi de-astia, n-ai ce le face.Css-ul, HTML-ul si JS sunt executate in browser => sunt publice => oricine le poate copia.Culmea marlaniei e sa importe css-ul de pe site-ul tau, fara sa-l uploadeze la el OFF: Gecko. Chiar m-ai facut curios. Acum o sa stau 2 saptamani sa fac o pagina care nu tradeaza css-ul in save-as ca sa vad cum iti arunci pc-ul pe fereastra ...PS: solutia ai fi copyright + judecata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Scrii tot CSS în jQuery ?i obfuschezi codul ? dar nu cred c? e nimeni a?a nebun... just sayin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Cu putin de javascript si json + css il poti face complicat daca stii cum, o sa se poate copia dar nu la mintea cocosului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...