Jump to content
sourcecode

}{xss adventistas.org site de adventisti din brazilia

Recommended Posts

Posted
Nici n-ai idee cate resurse mananca o retea de socializare.

cred ca se referea sa faceti un cont de facebook unde sa postati deface-urile,cum au facut brazilienii care au spart site-urile manastirilor

Posted

Ahahaha ma ce amuza credinciosii astia care injura, fura, se fut cu 1000 de persoane chiar daca au barbat/femeie si dupa ne predau lectii de pocainta pe internet :) intr-un limbaj asa de credincios coaie, cum doar in Romania vezi. (am intalnit pe unu care m-a injurat cateva zeci de minute pana i-am dat ignore doar pentru ca am zis ca urasc pocaitii aia teribilisti). Cum pula mea esti credincios cand faci asa ceva? Lasand la o parte asta, on topic, e bine pentru inceput..orice e bine pentru inceput :):D invata sqli cu xss nu faci mare chestie :):D

Posted (edited)

Don't get me wrong, dar, in umila mea parere, un astfel de post nu-si are rostu pe rst, cel putin nu la sectiunea asta. Puteai posta la Show Off, dar dupa mine, nici acolo. Orice vulnerabilitate publicata care isi are locatia intr-un aplicatie religioasa, educationala and so on nu ar trebui sa produca vreo satisfactie.

A, daca vroiai sa faci o fapta buna, contactai site-ul/adminul intr-o maniera privata si le spuneai ce si cum..otherwise, e ca si cum te-ai juca prin Mutillidae si ai zice "vai ce-am realizat".

Edited by tpad
Posted
Si ce p*** lui Gigi Becalii cauta acest post la Bug Bounty?

daca spargi acel site poate iti da Dumnezu drept reward un loc in iad :):)))) o sa-ti faca aia acatiste si rugaciuni sa ajungi acolo unde trebuie :)))))) .Valabil pentru toti cei care intreaba.

Posted
Ba ce rewards ai primit tu ma sa postezi la Bug Bounty?

Mantuire si iertarea pacatelor :))))) Ni se bucura duhul în Dumnezeu, Mantuitorul

trimite acel bug la administrator si o sa fi strigat la rugaciunea de duminica :))))

acum nu stiu daca ia in considerare si mailul tau :)

Posted

Frate...tu te rogi sa fi mantuit si ai la semnatura marijuana...altii beau ..injura ...sexul a ajuns placerea strazii..tu crezi ca doar trebuie sa te rogi si gata esti mantuit?Prietene inainte de asta trebuie sa renunti la ele,sa te schimbi ,sa-l cauti pe Dumnezeu cu toata inima ta ..sa simti...prietene nu stiu doar informatica si mate ..iti predau ce vrei tu ,daca vrei!

• Downvote 1