Jump to content
indianul

PayPal sucks

Recommended Posts

Posted

Am intrat zilele trecute de pe un alt browser si ip pe contul meu paypal,iar astazi ma trezesc ca trebuie sa-mi schimb parola,intrebarile de securitate,sa adaug alt e-mail,etc.Problema a aparut la confirmarea adresei noi de e-mail,nu-mi trimit astia nici un link de verificare,iar pagina de paypal se incarca la nesfarsit cand dau submit.Inteleg ca au anumite reguli de securitate,dar cu ce drept ma obliga ei sa-mi schimb parola mea,care e personala,si destul de complexa,si pe deasupra mi-au blocat si contul,ca se incarca la nesfarsit,dar nu-mi trimite nici un link de validare pe e-mail.Odata ce am cont bancar atasat celui de paypal,care a fost verificat cu documente legale,odata ce am facut tranzactii pe contul asta,ce natia lor nu ma lasa sa ma folosesc de banii mei?

Nu mai zic ca am mai avut conturi neverificate pe care mi le-au blocat,imi zicea doar atat:"We're sorry but we cant send your payment",dar sa zicem ca nu aveam cont atasat lor,dar oricum,sunt banii mei,de ce mai pun optiunea de a face transferuri daca nu e verificat atunci?

In concluzie,cei de la PayPal sunt niste escroci,se imbogatesc de pe urma comisioanelor,plus de pe banii blocati in multe conturi,nu am avut nici o reclamatie de la nimeni pana acum,am fost cat se poate de corect,ma astept ca atunci cand cineva ofera un serviciu,sa-l folosesc cat mai rapid,nu peste o saptamana sau cand deblocheaza ei contul dupa ce-i toc la cap.Suntem in 2013 in pastele lor,poate eu primesc azi niste bani si tot azi vreau sa fac ceva cu ei,nu dupa o luna sau cat dracu au ei setat pe masurile lor de siguranta.

Posted

NU. cel mai bine ii suni. Am patit cu "we cant send your money now" pe multe conturi. Am sunat si la 24 ore puteam folosi contul respectiv. Nu trebuie sa il ai verificat ca sa poti suna sa te rezolve.

Iti recomand sa astepti 24-48 ore , sa nu intri, sa li se reseteze checkurile si apoi va merge. Am patit asta, nu exact ce ai patit tu, dar asemanator.

Posted
Am intrat zilele trecute de pe un alt browser si ip pe contul meu paypal,iar astazi ma trezesc ca trebuie sa-mi schimb parola,intrebarile de securitate,sa adaug alt e-mail,etc.Problema a aparut la confirmarea adresei noi de e-mail,nu-mi trimit astia nici un link de verificare,iar pagina de paypal se incarca la nesfarsit cand dau submit.Inteleg ca au anumite reguli de securitate,dar cu ce drept ma obliga ei sa-mi schimb parola mea,care e personala,si destul de complexa,si pe deasupra mi-au blocat si contul,ca se incarca la nesfarsit,dar nu-mi trimite nici un link de validare pe e-mail.Odata ce am cont bancar atasat celui de paypal,care a fost verificat cu documente legale,odata ce am facut tranzactii pe contul asta,ce natia lor nu ma lasa sa ma folosesc de banii mei?

Nu mai zic ca am mai avut conturi neverificate pe care mi le-au blocat,imi zicea doar atat:"We're sorry but we cant send your payment",dar sa zicem ca nu aveam cont atasat lor,dar oricum,sunt banii mei,de ce mai pun optiunea de a face transferuri daca nu e verificat atunci?

In concluzie,cei de la PayPal sunt niste escroci,se imbogatesc de pe urma comisioanelor,plus de pe banii blocati in multe conturi,nu am avut nici o reclamatie de la nimeni pana acum,am fost cat se poate de corect,ma astept ca atunci cand cineva ofera un serviciu,sa-l folosesc cat mai rapid,nu peste o saptamana sau cand deblocheaza ei contul dupa ce-i toc la cap.Suntem in 2013 in pastele lor,poate eu primesc azi niste bani si tot azi vreau sa fac ceva cu ei,nu dupa o luna sau cat dracu au ei setat pe masurile lor de siguranta.

Chestia cu ´´se incarca pagina la nesfarsit´´ apare cand vrei sa schimbi mailul .Nu mai stiu cum era cand aparea pagina aia,dar pui parola noua, apoi cand te duce pe alta pagina ai optiunea ´´Keep mail´´ , bifezi mail deja existent si dai Continue sau Keep .Daca pui alt mail si dai Change mail , intr-adevar se incarca pagina si nu se intampla nimic. Pur si simplu pastreaza mailul ce il aveai in acel Paypal.

Posted

Daca te referi la pagina de login(dupa ce te-ai logat) si mie mi se incarca la nesfarsit. Vezi ca jos e scris

If this page appears longer than 5 seconds, click here to reload.
tu apasa pe click here
Posted (edited)

Si eu am patit asa, daca pui o alta adresa de mail si dai Submit se incarca si nu se intampla nimic , dar daca o pastrezi pe cea deja existenta,poti trece de pagina aia si intra in My Account .

screenrpr.jpg

screenaca.jpg

screenhth.jpg

Daca nu alegi sa pui alta adresa de mail si lasi doar aia Primary , poti trece de pagina aia .

Edited by bodostyle
Posted

Ms bodostyle,asta era.Nu stiu cum de am fost atat de batut in cap incat sa nu debifez e-mailurile alea,eu ziceam ca am apasat tot de pe pagina aia,dar la ce nervi aveam din cauza ca chiar aveam nevoie de bani atunci,si fiind dimineata,e de explicat.Oricum,asta nu scuza politica celor de la PayPal si faptul ca au scripturi pline de erori.Un sfat pentru cei care nu au paypalu verificat:sa incerce sa transfere bani abia dupa 3 zile de la primire.