BLODAS666 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Cred ca GUI-ul este destul de intuitiv, si nu e nevoie sa explic cum se foloseste. In caz ca nu va descurcati, aveti cate un buton "?" (help) unde este cazul. Programul nu este facut in totalitate de mine, eu am unit mai multe surse, le-am modificat unde a fost nevoie pentru a iesi un soft bun. Aviz amatorilor, si celor care o sa decompilati, nu sariti cu gura ca e plagiat, pentru ca nu e, am modificat sursele pe care le-am gasit, deci a fost ceva munca. Nu am pus niciun keylogger, rat, botnet, and shit, e curat. Aveti si un log VT, in caz de nu par credibil. Sper sa nu il considerati un tool "skid", eu cred ca e binevenit, si a meritat efortul. Astept critici si pareri, dar avand in vedere ca asta este primul meu soft "serios".VT Scan : https://www.virustotal.com/ro/file/374259cd9e65f6da0bb74b488217f6cdece1fd7c5a4d7ce1e7920dd8e89ecaf5/analysis/1374683101/Download : https://mega.co.nz/#!2kZUiITK!RWI2-zVfSesPNeVkvhjE336I3_0FwbqWYEUAAYXgaOMTargeturi pentru v2.0 :Un IP Tracker - sa arate locatia, providerul, and stuff...Sa gasesc un API functional pentru Skype IP Grabber.Un Port Scanner detaliat.Rezolvarea bugurilor daca exista. Edited July 25, 2013 by BLODAS666 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaD_SuNeTe Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Interesant, sunt unii oameni care chiar au nevoie de acest tool. Baft? cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Interesant, sunt unii oameni care chiar au nevoie de acest tool. Baft? cu el.Multumesc mult.Astept bug reporturi sau orice alta disfunctionalitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viral-One Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 este facut in .NET ?...daca da nu prea o sa aveam ce sa raportam, doar daca atunci cand cautam ceva sa ne genereze o eroare, oricum multumesc pentru soft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaD_SuNeTe Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 este facut in .NET ?...daca da nu prea o sa aveam ce sa raportam, doar daca atunci cand cautam ceva sa ne genereze o eroare, oricum multumesc pentru soft Nu probabil este lucrat in Virtual Basic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 este facut in .NET ?...daca da nu prea o sa aveam ce sa raportam, doar daca atunci cand cautam ceva sa ne genereze o eroare, oricum multumesc pentru soft Visual Basic all day long... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 nu inteleg care ar fi problema daca e scris in VB.NET sau C++ atat timp cat livreaza ... scopul e ca programul sa faca ceea ce trebuie sa faca indiferent de limbajul de programare; iar daca asta e prima lui creatie a unui program bravo lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 nu inteleg care ar fi problema daca e scris in VB.NET sau C++ atat timp cat livreaza ... scopul e ca programul sa faca ceea ce trebuie sa faca indiferent de limbajul de programare; iar daca asta e prima lui creatie a unui program bravo lui.Multumesc, sper sa il imbunatatesc in timp, si va promit ca nu o sa abandonez proiectul...Nu e chiar primul - primul, e primul "serios". Mai facusem 2 spammere, dar ba aveau buguri, sau ceva nu era bine si am renuntat in a mai face spammere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Daca vri si pentru mess sau skype , pm . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Daca vri si pentru mess sau skype , pm .API, sau ce?LE: Te referi la spammer daca am inteles corect. Nu mai caut. Edited July 24, 2013 by BLODAS666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Nu spammer , sa afli ip:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Faza cu poza de pe tools.vngoogle.com, sau TCP view, sunt valabile. Acel tool mai are si alte functionalitati, eu zic ca am reusit sa fac un soft destul de bun.LE : Daca gasiti un API functionabil pentru clientul de Skype IP Grabbing, puteti sa aflati IP-ul cuiva dupa ID-ul de Skype. Edited July 24, 2013 by BLODAS666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Codul e scris de tine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Codul e scris de tine?Daca ai fi citit descrierea ai fi realizat ca intrebarea ta nu are niciun sens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Daca ai fi citit descrierea ai fi realizat ca intrebarea ta nu are niciun sens...Atunci felicitari.Toata lumea la inceput pleaca de la un IP Tools. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Eu cred ca al meu e mai avansat... Oricum, o sa continui proiectul, vreau sa iasa ceva avansat.L.E : Vad ca lumea apreciaza acest tool, si tin sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Edited July 24, 2013 by BLODAS666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubaka Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Nu-i rau deloc. L-am testat. Merge bine, nu am gasit niciun bug. Felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Nu-i rau deloc. L-am testat. Merge bine, nu am gasit niciun bug. Felicitari!Multumesc din suflet. Sunt incantat. Asta e dovada ca RST e pe calea cea dreapta, cu oameni educati care stiu sa aprecieze munca altuia, indiferent de gradul ei de dificultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Revin si eu diseara cu unul imbunatatit sper ca nu te superi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steful Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Nu pot descarca softul,un alt link te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
666BLODAS666 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Nu pot descarca softul,un alt link te rogGirlShare - Download IP Tool v1.0 by BLODAS666.exePort Scannerul are un bug. V-a fi reparat in 2.0 care va aparea curand! Edited August 8, 2013 by 666BLODAS666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlodasIsBack Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 v2.0 va fi lansat maine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madutz1 Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Scuze ca intreb..Dar ce trebuie pus la API ?Nu sunt in domeniu si nu stiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvansoare Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 foarte tare acest tool,chiar imi trebuia.mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...