Jump to content
dekeeu

[SQLi] #Paypal #Billmelater.com

Recommended Posts

• Active Members
Posted
Duplicat pe pula mea ,daca e duplicat de ce nu l-au reparat ?

Mie tocmai mi-au raspuns ca un xss in Billmelater.com e in afara programului bug bounty. Au probleme de personalitate .

A?tept de 13 zile pt 2 xss-uri ?i nici nu m? bag? în seam?.

Tot îmi zic c? e in stare de prezentare.

Le-am g?sit în Paypal.

ON: Bravo.

Posted
Duplicat pe pula mea ,daca e duplicat de ce nu l-au reparat ?

Mie tocmai mi-au raspuns ca un xss in Billmelater.com e in afara programului bug bounty. Au probleme de personalitate .

Trebuia sa le trimiti un printscreen cenzurat si daca iti comentau ceva, cum ca e in afara programului, ii intrebai daca e in regula sa-l publici, Garantez ca isi schimbau pozitia.

Posted
Trebuia sa le trimiti un printscreen cenzurat si daca iti comentau ceva, cum ca e in afara programului, ii intrebai daca e in regula sa-l publici, Garantez ca isi schimbau pozitia.

Exact asta am facut ,astept raspuns . Am mai trimis unul si mi-au raspuns in 2 minute ca l-au trimis la inginerii pizdii sa-l verifice.

2 xss-uri in acelasi site ,unu imi raspunde ca nu se incadreaza (atentie ,site-ul nu se incadreaza) si una imi raspunde ca verifica .

Posted
Daca raportati, asa va trebuie.

Eu prefer sa fiu `white hat` caci prezinta cele mai mari avantaje si cele mai mici riscuri: faima(cat se poate)+bani(nu sunt multi, dar cand ii vezi la tine in buzunar, te simti foarte ok)+siguranta(cel mai important dintre toate), de aceea raportez tot ce gasesc. Nu zic ca asta ar trebui sa aleaga si ceilalti, fiecare e pe cont propriu si are propiile motive aleaga ce variante doreste.

Posted

off: ce ma enerveaza fake bug bounty-ul pizdi

sunt curios daca ne punem pe paypal pentru cateva zile sa postam pe google cateva xss-uri "duplicate" ce reactie or avea.

on: bravo

Posted

Hi #######,

Thank you for participating in the PayPal Bug Bounty Program. We regret to inform you that your bug submission was not eligible for a bounty.

This type of submission is out of scope as it is managed by TheFind, not PayPal.

Cine dracu e TheFind ?