TheOne Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Scurt si la subiect, Nvidia sau AMD? la gaming.Imi puteti da si niste exemplare?Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3xoR Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Eu merg mereu pe AMD la placa video ?i pe Intel la procesor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 amd procesor + video nvidia = Gaming Total Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 eu merg pe Intel + nVidia,am avut AMD si ATI si am ramas profund dezamagit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Acum am o placa video nvidia de 1gb , vreau sa iau alta mai noua de 2 GB.. Am vazut si AMD destul de interesante dar multi zic ca Nvidia e nr.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Nvidia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BkDService Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 pe notebook am radeo 6470m de 512MB si un radeon 6480 de 1gb.. isi fac treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Eu am folosit ATI atatia ani si pe desktop si pe laptop.Nu am avut mari satisfactii.Nu am prea multi fps in jocuri , din ce am citit Nvidia scot performante mai bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Placa video nVidia + procesor Intel cea mai buna combinatie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passfig Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Placa video nVidia si procesor AMD => un computer cu cel mai bun raport pret/performanta"Exemplarul" pe care ti-l recomand: Nvidia GTX 650. Placa video din ultima gama cu un pret foarte bun pentru ce ofera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Iati Nvidia si Intel daca vrei sa faci cevaIati Ati si AMD daca vrei sa iti ia foc pcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Ok, va multumesc.Pareri despre Nvidia GeForce GTX 760 2 GB GDDR5 Pci-E 2x DVI Dual Link / HDMI / Display Port Gaming Edition ?Am gasit'o la 250euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 AMD - Noile jocuri tind catre mai multe core si lista continua ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Nu crezi ca era mai ok sa voteze lumea?Eu aleg Nvidia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekidno1 Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Un procesor AMD+Placa video nvidia.Daca arunci un ochi pe procesoarele intel apoi pe cele AMD vei vedea ca cele intel sunt mai scumpe,ele avand procesor grafic,lucru inutil daca iti iei o placa video buna.Deci solutia optima este AMD+Nvidia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Raport calitate-pret : ATI & AMD ( OC too)Randament mai mare & extra features : Intel & Nvidia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXs Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nu prea conteaza DDR3 si DDR5 , normal ca ddr5 e mai buna dar in gaming undele ddr3 dau clasa la ddr5 , cumparati nvidia din seria GTX , si la procesoare nu-ti lua AMD ca daca ii dai si OverClock s-ar putea sa chemi pompierii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nu prea conteaza DDR3 si DDR5 , normal ca ddr5 e mai buna dar in gaming undele ddr3 dau clasa la ddr5 , cumparati nvidia din seria GTX , si la procesoare nu-ti lua AMD ca daca ii dai si OverClock s-ar putea sa chemi pompierii am avut HD5750 (GDDR5)si am tinut-o doua zile (o tineam o zi dar a ajuns la mine sambata si s-a interpus duminica).In GRID nici nu aveam o setare la grafica (mai ziceam daca o aveam si sacada dar nimic).Am schimbat-o cu un GTX260 (GDDR3).A aparut si setarea si mergea cu setarile la maxim jocul.Concluzia...ATI/AMD sucks... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 am avut HD5750 (GDDR5)si am tinut-o doua zile (o tineam o zi dar a ajuns la mine sambata si s-a interpus duminica).In GRID nici nu aveam o setare la grafica (mai ziceam daca o aveam si sacada dar nimic).Am schimbat-o cu un GTX260 (GDDR3).A aparut si setarea si mergea cu setarile la maxim jocul.Concluzia...ATI/AMD sucks...apoi tu mare comparatie ai facut ma sa-mi bag pula..Compari 128 bits cu 448 bits? 512 VRAM cu 896 VRAM?Asta e ca si cum ai compara lamborghini cu o dacie ma jur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 @CristianRoflmao - am uitat sa specific.comparam raportul calitate/pret cum ziceau altii mai sus.GTX260 a fost mai scumpa cu 80ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Din cite stiu eu AMD este integrator de ATI. Pentru jocuri ATI(da atentie la stabilitate drivere), iar pentru restul Nvidia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeeman Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Daca bugetul iti permite, poti merge pe AMD + ATI ( un buget mai redus) sau chiar si Nvidia ( aici s-ar putea sa mai scoti ceva bani pentru video). Daca ai un buget bunicel, poti merge pe Intel, ceva Core i din generatia cea mai noua plus Nvidia, performantele vor fi pe masura banilor cheltuiti. Bineiteles nu vorbim despre high end gaming:). Acum, poti cauta cateva review-uri despre alaturarile astea AMD+ ATI sau Intel+Nvidia( Intel+ATI, AMD+Nvidia). Uneori doar producatorii difera, performantele fiind aceleasi ( Sapphire, PowerColor, HIS etc).Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORINMX Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 AMD + ATI a fost intotdeauna varianta de buget, raport calitate/pret foarte bun insa si Intel + Nvidia sunt chiar foarte ok, chiar daca sunt mai scumpe, isi merita banii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Nu crezi ca era mai ok sa voteze lumea?Eu aleg Nvidia.Ok! Votati.Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Merg tot pe nvidia chiar daca e mai scumpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 AMD este axat pe claritatea imaginii , Nvidia pe forta bruta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...