danger2u Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 nu prea am obiceiul sa ma plang aiurea,dar vad ca reputatia mea devine negativa fara sa fi facut nimic negativ.daca niste copii prosti au dreptul sa imi faca comentarii de reputatie las o in plm atunci.sa imi zica unu pe care l am tepuit sau l am deranjat cu ceva.imi vad de treaba mea,ajut cu ce pot si gata.dar da va in sloboz daca nu am vrut sa iti vand o pagina de 30000 de fani la 30 de euro care vroiai tu,asta nu inseamna ca s un tepar. 4 2
JohnyCNAM Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 @ratatii deasupra meaDa ce va bagati voi ca musca in cacat?Stiu cum e cand te chinui sa faci ceva calumea si vine unul care nu stie nimic si isi zice: "Ia sa-l frec io p-asta" si iti da negative, iti trash-uieste topicul sau te acuza fara dovezi, ma refer in general.Sunt doar niste pixeli, dar care te pot afecta grav, mai ales daca prestezi un serviciu online sau ai un shop fie el orice shop.La fel e si pe HF, nu ca are legatura, aia practic cumpara reputatie, face un thread in care da 10 centi la fiecare user upgradat si inscrie 50+ reputatie cu cativa dolari, dupa care e "trusted", deschide un thread de exchange si da o teapa de cateva sute sau mii.Concluzie: Fuck The Police:) 1
VaD_SuNeTe Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 (edited) Încearc? ?i tu s? folose?ti pu?in? român? dup? acest post to?i î?i vor da 13-14 ani. ?i eu am primit reputa?ie negativ? la un XSS cu DannyWeb , este vorba din ce-l din microsoft... dau ?i ei reputa?ie negativ? fiindc? nu au ce face Edited August 15, 2013 by VaD_SuNeTe 1
DeCrew Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 pai numai manelarii da rep negativ luavas familiile in pula de cioroi muisti vrem sa scapam de ei intr-un fel. 2
danger2u Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 Dar agramat cu siguranta esti.de ce? 1
H3xoR Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 de ce?Încearc? s? nu-i bagi în seam?.. au probleme mai mari decât ale tale.
yoyois Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Încearc? ?i tu s? folose?ti pu?in? român? dup? acest post to?i î?i vor da 13-14 ani. ?i eu am primit reputa?ie negativ? la un XSS cu DannyWeb , este vorba din ce-l din microsoft... dau ?i ei reputa?ie negativ? fiindc? nu au ce faceDa si nu!Nu obisnuiesc sa ma bag in discutii de genu' dar trebuie sa zic ca s-a exagerat fenomenul cu "greselile gramaticale".Mai f**e-o doamne de cratima. E forum de securitate (IT,Hacking) Ce draq tot sarita asa cu greselile gramaticale!!!A facut reckon pdf-ul despre postgresql si toata lumea a sarit cu corectarea gramaticala. (un coment pe tutorial nu s-a gasit nimeni)varsta se vede dupa ce minte ai in cap nu dupa cum scrii. (Zic si eu sa se pastreze o oarecare limita si bun simt, sa nu se scrie cu SH, TZ, MZ,POOP, etc.) Da' 2-3 greseli acolo, mai iarta.Cat despre reputatie negativa: Sunteti "copii" daca cersiti reputatie, trusted, VIP, etc.In vremea lu' ps-axl si Tex NU se primea nimic. Si te obisnuiai cu asta.Nu cersiti VALOARE pe forum. Ca nu reputatia te face om sau iti da minte.
MasterOfCrowz Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 OFF : Dar nici o cocina plina de analfabetism nu e de suportat. Ori inveti sa scrii, ori stai acasa.ON : Ar trebui sa se poata implementa un sistem de report pentru rep. - date aiurea. Pedeapsa maxima.
JohnyCNAM Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 lasa ca sunt alte chestii mai imp k alfabetizarea.
MasterOfCrowz Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 lasa ca sunt alte chestii mai imp k alfabetizarea.Si mai rele, cum ar fi sindromul "K".
danger2u Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 masterofcrowz io nu am cerut la nimeni vip sau reputatielasati-ma asa cum sunt,ca stau bine.problema e ca unii useri daca nu le faci pe plac,gasesc reputatia negativa o metoda de razbunare impotriva ta.cat despre gramatica sunt pe un forum aici,nu la vreo olimpiada de romana.scriu si eu grabit si se mai intampla sa mai gresesc un semn de punctuatie sau o cratima.important e ca ati inteles mesajul. 1 2
seboo00111 Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Nu reputatia iti ridica "valoarea" , cei care stiu ce poti inteleg asta si te apreciaza, chiar daca iti dai seama sau nu
DeCrew Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 ce este de cacat la forumul asta este ca nu le vad numele .
Renegade Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 ce este de cacat la forumul asta este ca nu le vad numele .ce nume nu se vede ?
Matt Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Numele celui care iti da reputatie pozitie sau negativa.
malsploit Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 nu va apare aici?https://rstforums.com/forum/usercp.php
Matt Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 nu va apare aici?https://rstforums.com/forum/usercp.phpApare doar cui dam.Cine ne da noua nu.
TheTime Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Numele celor care va dau reputatie puteti sa le vedeti doar daca sunteti VIPi sau mai sus. Ceilalti utilizatori nu pot vedea acest lucru si mi se pare un lucru bun pentru ca s-ar crea foarte multe certuri.Daca vreti sa stiti cine v-a dat o anumita reputatie pozitiva, dati-mi un PM si poate am sa va spun. Sub nicio forma nu am sa va spun cine va da reputatia negativa, sustin ideea de "anonymous feedback".
wildchild Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 EAdrian, î?i scot imediat punctele date pe prostia umana. A?a e corect, + un warning pentru cel care s-a obosit s? fac? pu?in r?u.
io.kent Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Intr-o lume nebuna, nu trebuie sa fi sanatos..
danger2u Posted August 27, 2013 Author Report Posted August 27, 2013 se poate inchide si delete chiar 1