TheOne Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 (edited) Salut RST, stiu ca e' un forum de securitate, dar chiar am nevoie de ajutor. (accept ban, warn) daca e nevoie.Ce cadou as putea face unui prieten care cat de curand implineste 18 ani?Multumesc.P.S: Accept si injuraturi. *Edit: Rog un admin/moderator sa-l mute la offtopic. Sorry! Edited August 31, 2013 by TheOne
synkron Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 imprima un tricou, sau furai telefonu, sigur nu va uita:))
Sithalkes Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Plateste o prostituata, si fa-i cadou du-o sa il suga. Sigur nu va uita.
seboo00111 Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 ^ Exact asta vroiam sa zic si eu;Eventual filmeaza-l fara sa stie si ii arati video-u peste 10 ani
Sweby Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Da-i asta: Tricouri - funny Tricouri personalizate , AM FACUT 18 ABIA ASTEPT SA FAC 69Daca o sa primeasca un 69 iti va ramane recunoscator .
eubest Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 I-ai o sticla de whisky si pune-o intr-un biberon
dekeeu Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Cum il poti numi "prietenul" tau daca nici macar nu stii ce cadou sa ii faci de ziua lui ?
H3xoR Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Puteti sa il folositi amandoi.Lui ionutcristea îi place ideea ta!
daNNy.bv Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 nu vreau sa par rautacios, dar cauta pe TPU.
JohnyCNAM Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Da imi place, un capat tie si unu la m***a.Iti garantez ca o sticla de vin sau ceva alcool "vechi".Depinde de persoana, la o colega iau luat catuse si alte chestii sex related.
TheOne Posted August 31, 2013 Author Report Posted August 31, 2013 Da-i asta: Tricouri - funny Tricouri personalizate , AM FACUT 18 ABIA ASTEPT SA FAC 69Daca o sa primeasca un 69 iti va ramane recunoscator .Multumesc mult! Asa voi face.Puteti sa il folositi amandoi.Dupa ce ca esti prost, mai si semnalizezi.Cum il poti numi "prietenul" tau daca nici macar nu stii ce cadou sa ii faci de ziua lui ?E majoratul amice, la Moldova nu stiu cum sta treaba cu majoratu'. Ceas-uri, bratari si kkt-uri d-astea in romania nu prea vezi la majorate.Multumesc tuturor pentru idei!
Brenin Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 O sticla de Hennessey si 3 bucati de Romeo si Julieta Nr 1 si o sa fie mai mult decat bucuros. Indifierent de ce tip de om e, orice barbat normal o sa ii placa o gura de cognac si un trabuc bun. Chiar daca nu ii raman , o sa se simta bine cand se bucura de ele, si o sa stie ca sunt de la tine.
dekeeu Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Multumesc mult! Asa voi face.Dupa ce ca esti prost, mai si semnalizezi.E majoratul amice, la Moldova nu stiu cum sta treaba cu majoratu'. Ceas-uri, bratari si kkt-uri d-astea in romania nu prea vezi la majorate.Multumesc tuturor pentru idei!Pe langa faptul ca eu ti-am vorbit frumos, mai si esti ghertoi din ala batut cu paru de mic si bineinteles te legi de locul meu natal. Nu ca ar fi o problema, dar ne arati cat de prost esti incat nu poti aduce argumente mai solide cu care sa-ti sustii ideile. Naspa !Si ca sa stii si tu, "in Moldova" ai parte de prieteni adevarati pe care nu ii poti compara cu NIMENI din Romania. Dar nu stau aici sa iti tin lectii de morala; daca nu ai ajuns pana la varsta asta sa intelegi cu adevarat ce inseamna conceptul de "prieten" e grav. Dar nu`i bai, trebuie sa avem si oameni ratati (din punct de vedere social, bineinteles) printre noi. Hai ciuc !Daca tot nu ai idei , uite ca te ajut eu (chiar daca ai fost un marlan): un VNC sau 3 RDP-uri , sunt sigur ca se va bucura ! 1
TheOne Posted August 31, 2013 Author Report Posted August 31, 2013 Pe langa faptul ca eu ti-am vorbit frumos, mai si esti ghertoi din ala batut cu paru de mic si bineinteles te legi de locul meu natal. Nu ca ar fi o problema, dar ne arati cat de prost esti incat nu poti aduce argumente mai solide cu care sa-ti sustii ideile. Naspa !Si ca sa stii si tu, "in Moldova" ai parte de prieteni adevarati pe care nu ii poti compara cu NIMENI din Romania. Dar nu stau aici sa iti tin lectii de morala; daca nu ai ajuns pana la varsta asta sa intelegi cu adevarat ce inseamna conceptul de "prieten" e grav. Dar nu`i bai, trebuie sa avem si oameni ratati (din punct de vedere social, bineinteles) printre noi. Hai ciuc !Daca tot nu ai idei , uite ca te ajut eu (chiar daca ai fost un marlan): un VNC sau 3 RDP-uri , sunt sigur ca se va bucura !Ok, fie cum zici tu, nu stau sa ma contrazic! Si apropo de ideea ta, prietenul meu nu are cunostinte in acest domeniu.
Brenin Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 IN moldova ESTE la fel ca in ROMANIA, doar ca ei poarta trening. Sarbatoritul sigur este in alb, sau are treningul cel mai nou.fuck im phunny 2
1337 Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Poti sa-i cumperi o trotineta.Am gasit o poza cu "misefalfaie" italiano-veroDedicate pentru el: Iar pentru cei care se iau de Moldova, muie. 1 1
TheTime Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 Va inchid topicul pentru ca deja incepeti sa sariti calul si nu vreau sa incep sa dau avertismente de sus pana jos.Daca aveti idei de cadouri, puteti sa le trimiteti prin PM, sunt sigur ca misefalfaie se va bucura foarte mult sa le citeasca.