Active Members SynTAX Posted September 6, 2013 Active Members Report Posted September 6, 2013 (edited) Salutare. Sper sa nu mai existe un topic sau o discutie pe tema aceasta, am cautat si n-am gasit nimic.(tema pentru magazin online). Este vorba despre DealExtremeMa gandeam ca este o oportunitate foarte buna de o mica afacere chiar cu "costul" unei asteptari mai mari pentru cumparator.Un exemplu ar fi o carcasa de aluminiu pentru iPhone 5 care cu tot cu taxele vamale ajunge undeva la 33 de lei aici si in Romania este la vreo 90 de lei. Adica un adaos de 15 lei, aproape 50% din contravaloarea produsului ar fi perfecta.Magazinul are ca sector de pret produse mai mici de 50$., deci niste chilipiruri pentur care nu se pune problema garantiei, cel putin nu la acest pret.Exemplele pot continua cu acumulatori portabili de 5600 de mAh la un pret de 50$ cu toate taxele platite si in Romania este un pret de 320 de lei. Acelasi brand, aceleasi specificatii. Acum intrebarea este cam cati dintre voi ati fi dispusi sa economisiti 50 de lei si sa asteptati o luna? Edited September 6, 2013 by SynTAX Quote
eubest Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 https://rstforums.com/forum/73033-comenzi-china.rst Quote
Active Members SynTAX Posted September 6, 2013 Author Active Members Report Posted September 6, 2013 Se pare ca nu ai citit cu atentie topicul.Eu nu te intreb daca e de incredere, cat ma costa sau cum platesc. Eu intreb comunitatea RST daca, s-ar pune in pielea cumparatorilor, ar fi dispusi sa astepte o luna pentru un produs la jumatate de pret. Quote
eubest Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Acum intrebarea este cam cati dintre voi ati fi dispusi sa economisiti 50 de lei si sa asteptati o luna?Cateva persoane au comandat deci sunt dispusi sa o faca din nou. Quote
daatdraqq Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Sunt multe magazine de genul asta in Ro si au marfa pe stoc ,nu trebuie sa astepti .Daca tot astept ,de ce sa cumpar de la tine si nu direct de la chinez ? Quote
daatdraqq Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Incearca cs-cart aici ai ste lor de unde poti sa cumperi plaforma Shopping Cart Software & Ecommerce Software Solutions by CS-Cart , daca doresti sa o cumperi, daca nu o ei nulled de pe google..... , gasesti foarte multe teme pentru aceasta plaforma.E grav ce se intampla cu tine . Quote
bodostyle Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Asta merge doar daca faci pe Drop-ul pe site-uri de licitatii la preturi de nimic , si iti scoti banii din shipping .Dar e saturata piata .... Quote
adrianisv Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Mai bine te duci in Europa sau in Dragon si gata. La dx sau aliexpress dureaza ceva timp pana iti vin produsele (2-3 saptamani minim) + ca e bataie de cap (sa te duci la posta vamala etc.). Quote