GorbanescuAndrei Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 (edited) How to hack a CS 1.6 Server / Rcon / Admin1.Cerin?ele inainte de a incepe:-Serverul victim? trebuie s? aib? AMXMOD.-Trebuie s? ai HLDS (Half Life Dedicated Server).-Un contact al victimei(detinator,admin): SteamID,Messenger,Skype...etc.2.S? incepemDeschidem HLDSModifica?i exact cum e in poz? si ap?sam Start ServerAcum contact?m Ownerul de la serverul victim? sa vin? pe serverul facut.Te conectezi si in consol? scrii rcon_password "dustins"Acum scriem "vote" in consol? si o s? vedem ni?te numere ?i playeri in fata lorDup? scriem rcon user "id",in cazul meu "rcon user 2"3.Admin accesAcum c? ai parola e destul de u?or,intri pe IP'ul victim?(server) ne punem numele Ownerului/adminului in cazul meu "franko" si in consol? acum scriem "setinfo _pw franky" in cazul meuAten?ie,nu mereu e setinfo_ pw ,te ui?i in consol? atent _pass _pw _cspass,sunt diferite combina?ii. Edited September 7, 2013 by GorbanescuAndrei Quote
GorbanescuAndrei Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 E putin cam greu cu HLDS sa-l instalezi,si port forward ca sa se conecteze pe IP'ul tau nu pe 192.168.0.102:27015(cazul meu) Quote
rece Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 E putin cam greu cu HLDS sa-l instalezi,si port forward ca sa se conecteze pe IP'ul tau nu pe 192.168.0.102:27015(cazul meu)DMZ din router? ca sa nu te mai bati cu port forwarding si il scoti dupa! Quote
Slice228 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Dar daca adminul s-a dat pe SteamID sau IP? De ceva vreme, cei de la Valve au adaugat SteamCMD, nu mai e HLDS. Quote
bDyds Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Interesanta metoda. Nu vreau sa fiu carcotas, dar doar ca o completare: -Serverul victim? trebuie s? aib? AMXMOD/AMXMODX/ADMINMOD. Quote
Guest Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Interesanta metoda. Nu vreau sa fiu carcotas, dar doar ca o completare: -Serverul victim? trebuie s? aib? AMXMOD/AMXMODX/ADMINMOD.Doar astea se folosesc.@on Poti sa aduni tu parole, dar de unde stii ca cine e Grigore, de pe ce server?Asa te poti ... pe ea lista cu parola. Quote
GorbanescuAndrei Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 Doar astea se folosesc.@on Poti sa aduni tu parole, dar de unde stii ca cine e Grigore, de pe ce server?Asa te poti ... pe ea lista cu parola.Nu ai inteles nimic.Il inviti pe Detinator/Admin pe server.Ii zici ca ti-ai facut server dedicat,si sa intre sa vada daca merge sa se conecteze alti playeri.si ai 2 ID"uri trebuie sa fi super prost,sau sa nu ai treaba cu calculatoru. sa nu-ti dai seama care e al tau si care e al lui Quote
lqweqweqwe Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Nu functioneaza , cand dau "rcon user 1" apare :] rcon user 1Bad rcon_password Quote
dany.bossu99 Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 nu merge sa se conecteze alti playeri la un sv facut cu hlds! e o prostie! Quote
uktea3 Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 nu merge sa se conecteze alti playeri la un sv facut cu hlds! e o prostie!B?iete ai f?cut port forward? Quote