alynut Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Salut am si eu cateva intrebari despre paypal .1. Daca atasez cardul la contul paypal si cardul este in lei pot sa scot bani in lei dupa el ? adica bani care ii am pe paypal ?2. Daca am atasat cardul la contul paypal si vreau sa ii trimit cuiva 1 euro de exemplu imi ia mai mult ?3. Cand atasezi cardul la contu paypal iti trebuie bani pe card ? daca da ,cat ? Quote
CristianRoflmao Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 1.Da poti sa scoti bani..2.Daca ai bani in balanta paypal nu-ti ia nimic,daca trimiti de pe paypal si nu ai bani in balanta iti ia de pe card,si iti ia putin mai mult cu vreo 0.1$ sau ceva de genu.. oricum o suma foarte mica.3.Cand il atasezi trebuie sa ai minim 1.5$ Bafta! Quote
alynut Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 Dar am bani pe paypal peste 10 euro si cand incerc sa atasez cardul nu merge si pe card mai am 3 lei si ceva Quote
dekeeu Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Trebuie sa ai minim 1.5 euro pe card obligat ca sa il poti verifica . Nu conteaza ce ai tu in momentul asta in contul de Paypal. Quote
em20346 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 trebuie sa ai pe card 1.5 euro, pune 10 ron... Quote
alynut Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 (edited) Dar este obligatoriu ? un prieten la atasat la cont fara sa aiba bani pe el ,adica avea 2 lei si ii luat .Cand vreau sa adaug cardul meu imi zice asa .This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Edited September 7, 2013 by alynut Quote
BkDService Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Aia 1,5 euro folosesc pentru a VERIFICA cardul, sa devii utilizator verificat. Daca tu doar vrei sa legi cardul sa platesti pe ebay sau sau alte site-uri cu el, nu iti ia 1,5 eur. Iti ia in momentul cand treci la faza de verificare Quote
code0110 Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 (edited) Ca sa nu mai fac inca un topic,am si eu cateva nelamuriri in legatura cu paypal.Am un cont de paypal de acum 1 an,insa problema la este ca nu are cardul activat pentru ca era de tipul "mastercard".Intrebarea mea este: pot primi bani pe acel cont daca nu este atasat cardul si activat?Urmeaza sa il activez peste cateva zile pentru ca nu am primit cardul inca de la cei de la banca("mi-au zis sa merg peste o sapt[au trecut 4 zile de cand am facut cererea]"). Edited September 14, 2013 by code0110 Quote
Guest Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Poti sa primesti chiar daca n-ai cardul atasat. Quote
alynut Posted September 14, 2013 Author Report Posted September 14, 2013 Da poti primi/trimite bani . Quote
code0110 Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 (edited) Ca sa nu mai fac alt topic postez tot aici.Deci am primit azi ceva bani pe paypal.La Order status/Actions am doua optiuni:accept/deny(am lasat pe accept bineinteles).Banii acestia nu sunt tot dintr-ul cont paypal.Intrebarea mea este:Trebuie sa fac ceva ca sa se valideze banii si sa intre in cont,sau se valideaza singura tranzactia?Cand retrag banii pe card in cat timp ii vireaza? Edited September 20, 2013 by code0110 Quote
AlMalalah Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Permiteti-mi sa ma bag si eu cu o intrebare:Daca am card VISA la Banca Transilvania cu care pot face plati pe internet, ce nevoie mai am de paypal ? Quote
TheOne Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ca sa nu mai fac alt topic postez tot aici.Deci am primit azi ceva bani pe paypal.La Order status/Actions am doua optiuni:accept/deny(am lasat pe accept bineinteles).Banii acestia nu sunt tot dintr-ul cont paypal.Intrebarea mea este:Trebuie sa fac ceva ca sa se valideze banii si sa intre in cont,sau se valideaza singura tranzactia?Cand retrag banii pe card in cat timp ii vireaza?Tu vrei ca bani din paypal sa-i pui in banca? Si automat sa-i scoti, da?Daca da, ai acolo o optiune sa trimiti bani din paypal in banca ( daca ai card-ul colegat la paypal ) platesti niste mici taxe.@AlMalalah Cu paypal nu-ti faci publice datele bancare. Quote