Jump to content
indianul

Chestii ciudate e-mail yahoo

Recommended Posts

Posted

Probabil stiti de campania yahoo de a sterge conturile neaccesate timp de 12 luni si de a le oferi celor care-si doresc un id mai scurt.Am vazut ca se deruleaza si acum,doar ca-ti cere bani.Bun,chestia e ca am obtinut si eu un id scurt,pe care l-am conectat celui vechi,astfel ca toate setarile s-au pastrat pe cel nou.

Toate bune pana aici,dar de atunci,in afara faptului ca e spamata adresa,primesc cereri de la roboti,etc,mi se blocheaza odata la 2 zile messul,fiind nevoit sa intru din browser pt a completa codul captcha.Si ceea ce e mai ciudat,primesc cam 4-5 e-mailuri pe zi de la diferite site-uri in care sunt utilizator.Pana acum,mi-au aparut ca as avea 5 adrese de facebook,din diferite tari,India,Rusia,Romania,si daca dau change password,imi recunoaste browserul,si locatia ca fiind ale mele.Am mai primit confirmarea unei plati de 700 si ceva de lire din partea unei societati de asigurare din Anglia,sau un antivirus din Rusia,via paypal,toate pe aceeasi adresa de e-mail,desi eu nu am cont atasat acelui id.Mesaje de la forumuri de metin,de la registrul auto roman,etc,si la toate merge sa request new password,desi nu am confirmat vreodata ceva pe el.La chestiile cu paypal sau internet banking pe acea adresa,nu am incercat sa fac nimic,dar totusi,wtf?

Ati primit careva un id ales de voi in urma promotiei,si daca da,tot la fel se intampla si la voi?

Posted

Pai inseamna ca id-ul pe care l-ai obtinui acum a fost a unui utilizator care si-a facut cont pe site-urile respective. Tu daca alegi optiunea de "Forgot Password" pe site-urile de unde primesti mail-uri poti de exemplu sa le compromiti conturile .

Posted

Nu cred sa fie al unui singur utilizator,primesc din toate colturile lumii,cel putin facebook,am 5 adrese pe acelasi e-mail,nu stiu cum de e posibil asa ceva.Am vazut o societate de asigurari din Anglia,un individ de prin Rusia,altcineva din Franta,etc