Florin41 Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Eu am in calculatorul meu instalat Notepad-ul,dar este simplu ca buna ziua.Vreau sa am ceva mai bun,adica Notepad ++Notepad++ Home,si nu ma descurc sa-l iau.Sunt mai multe variante,dar toate au o specificatie fiecare in parte.Depinde de ce anume,fiecare varianta?Cand mi-am cumparat calculatorul,l-am cumparat cu Windows 7 instalat.Poate sa ma ajute cineva? Quote
Pacalici Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Notepad++ v6.5 - Current Version Quote
Florin41 Posted September 30, 2013 Author Report Posted September 30, 2013 (edited) Am dat download,mi-a aparut o bara jos,unde m-a intrebat daca vreau sa salvez sau sa execut.Am dat pe salvare,si surpriza:mi s-a spus ca nu poate fi descarcat in mod uzual si poate afecta calculatorul. Edited October 15, 2013 by Florin41 Quote
Pacalici Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Nu stiu daca merita sa imi bat capu... n-ai instalat nimic. Pune si tu un screen cu ce eroare ti-a dat. Quote
nedo Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 ce browser folosesti?.Ti-l blocheaza pentru ca este exe.Da-i clic dreapta pe el atunci cand iti afiseaza ca e periculos si selecteaza keep, si o sa ti-l salveze. Quote