Tumbler Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 (edited) BayPoints este un site/blog ce iti pune la dispozitie o multime de tutoriale din mai multe domenii. Predominante fiind domeniile Marketing Onlin, SEO, Gratuitati si metode de monetizare.Avand in vedere ca site-ul este inca la inceput inregistrarea este deschisa. In momentul de fata avem 300+ metode de monetizare din care 35 automate, tot continutul o sa fie public foarte curand. Pentru cei ce au stofa de autori va rog sa ma contactati si o sa va explic mai bine care o sa va fie profitul.Linkul catre siteul principal este BayPoints+++ | Online Marketing & Monetizing TechniquesVa rog sa va simtiti liberi in timp ce va spune-ti parerea despre BP+++. Nu vreau comentari care intrec limita bunului simt va rog sa dati o nota site-ului pe o scara de la 1 la 10 alaturi de parerea dvs. Edited October 31, 2013 by Tumbler Quote
Vlachs Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Daca ai articole cu neobux, nu o sa te ia nimeni in serios. Quote
CristianRoflmao Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Foarte faina tema,imi place.Degeaba ai site de monetizare online daca tu nici macar nu ai habar despre ce postezi. Quote
sandabot Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Cu CPC-urile nu faci mare lucru , dar am vazut ca sunt si ceva articole interesante , dar titlurile ma enerveaza , gandeste-te ca majoritatea vrem sume fixe , nu fantezii de "up to 5 billion $/day" .Totusi ma intereseaza cat profit poti sa faci cu metoda asta pe o singura cheie . Quote
Tumbler Posted October 31, 2013 Author Report Posted October 31, 2013 (edited) Nu sunt singurul autor. Cristian stiu foarte bine despre ce postez, nu o sa postez doar despre cum poti face bani si seo. Am specificat destul de clar ca acelea sunt subiectele predominante. Toate categoriile le puteti vedea in header..O sa incerc ca de acum in colo fiecare metoda sa vina si cu o dovada.@sandabot, nu cred ca o sa fie vreodata sume fixe, aici depine si de timpul tau liber, cat de bine ai inteles metoda pentru a o pune in practica si mai sunt multi factori care intra in joc. Cum am mai zis pe viitor o sa incerc sa imbunatatesc putin atat aspectul site-ului cat si continutul.Multumesc, Pickzo Elan. Edited October 31, 2013 by Tumbler Quote
CristianRoflmao Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Nu sunt singurul autor. Cristian stiu foarte bine despre ce postez, nu o sa postez doar despre cum poti face bani si seo. Am specificat destul de clar ca acelea sunt subiectele predominante. Toate categoriile le puteti vedea in header..O sa incerc ca de acum in colo fiecare metoda sa vina si cu o dovada.@sandabot, nu cred ca o sa fie vreodata sume fixe, aici depine si de timpul tau liber, cat de bine ai inteles metoda pentru a o pune in practica si mai sunt multi factori care intra in joc. Cum am mai zis pe viitor o sa incerc sa imbunatatesc putin atat aspectul site-ului cat si continutul.Multumesc, Pickzo Elan.ok,ma bucur ca sti sigur ce postezi,apreciez asta.Dar te-ai gandit la faptul ca nu tot ce postezi merge? unele fiind nefolositoare? Quote
temp_account Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 schimba fontul, ma dor ochii:)nota 8 Quote
Tumbler Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 Sa schimbat! Multumesc,Pickzo Elan ~ BayPoints. Quote
underlife123 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Sincer nu cred ca o sa ajungi departe cu acest site... Quote