Stfean_Iordache Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Buna seara . Printre cei cu experienta ce parere aveti despre ShareYoutubeVideos.com ? Ma gandeam sa cumpar statut gold de member cu 40$/luna pentru ca ofera destul de multe chestii si misto , dar le si livreaza sau doar gura de ei ? Cineva care a mai luat de la ei ce parere are ? Share YouTube Videos | Credits & Memberships De asemenea ce alte servicii bune/rapide/ieftine mi-ati mai recomanda in materie de promovare pe youtube ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bDyds Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Eu am folosit Buy YouTube Views | ViewTornado YouTube Views, mereu s-au tinut de cuvant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Dick 40$ pe luna Ia-ti de pe fiverr high retention views si alea sti ca rankeaza,nu conteaza numarul de views..Iar in mare daca vrei views foloseste u2beviews,mere de rupe Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 ati cumparat views si ati pus catre un video de pe youtube care era monetizat si nu va inchis google contul ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 ati cumparat views si ati pus catre un video de pe youtube care era monetizat si nu va inchis google contul ???esti din alt film bre aici e ppdDick 40$ pe luna Ia-ti de pe fiverr high retention views si alea sti ca rankeaza,nu conteaza numarul de views..Iar in mare daca vrei views foloseste u2beviews,mere de rupe Baftaam gasit pe fiverr niste oferte chiar interesante , dar nush daca sunt de incredere astia...pe blackhatworld sunt mai scumpe , dar par mai seriosi....singurul lucru de care imi este frica este sa nu ma trezesc ca este sters clipul pentru vizualizari false... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 u2bviews.com e suficient pentru ce-ti trebuie tie. Iti face vreo cateva mii lejer, si nu te baneaza, cel putin nu m-a banat pe mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 mie nu imi trebuie doar vizualizari ci sa fie si hr ca sa fiu indexat cat mai sus...pt mn merita o investitie de pana 15 dolari avand in vedere ca numai astazi am facut vreo 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Daca vrei sa cumperi intrii pe forumul fileice sau cleanfiles, si ai destui useri care vand high retention views. Avantajul e ca i raportezi ca fiind tepari daca nu primesti produsul si isi iau ban.Nu cred ca se risca nimeni pentru 5$ sa piarda un cont cu cateva zeci-sute-mii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...