tudor13mn13 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Salut Rst!M-am decis sa ma apuc de chitara - electrica si am nevoie de o parere.Pentru cei care se pricep , se merita pretul? Quote
SticKyWoX Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 E ieftina. Se merita. Dar mai bine ia-ti un set care include si amplificator si husa.Cauta un HARLEY BENTON HBST la set. Quote
tudor13mn13 Posted November 17, 2013 Author Report Posted November 17, 2013 Am cautat si hb , am gasit un site din Germania , dar eu prefer siteuri din Romania pt. ca atunci stiu ca mi le livreaza in Buc. Quote
SticKyWoX Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 (edited) Uite pe un site din romania:http://www.music-all.ro/site/product/67/Harley-Benton-HBST-set-2-black Edited November 17, 2013 by SticKyWoX Quote
kav_detox Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 eu imi luasem ibanez grx90 + amp behringer gm108 si am fost multumit cat am zdranganit-o. daca ai in jur de 1000 lei, iti iei ceva smecher care te tine Quote
wildchild Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Eu mi-am luat asta Electrice Ibanez GRX70DXJU - Pachet chitara electrica GRX70DXJU Ibanez MC Music - MC Music ?i sunt foarte mul?umit. Quote
devianc3 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Rocksmith 2014 Bundle. Asta vanez eu acum. Quote
Alin01 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Daca vrei sa-ti faci o formatie iti pierzi timpul : rockul e mort de prin 2006 iar industria muzicii a devenit un domeniu fara viitor : acum majoritatea s-au bagat pe gaming. Quote
sadik Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Daca vrei sa-ti faci o formatie iti pierzi timpul : rockul e mort de prin 2006 iar industria muzicii a devenit un domeniu fara viitor : acum majoritatea s-au bagat pe gaming.da.. bine..@tudor13mn13 daca esti abia la inceput nu prea conteaza ce chitara ai. Aia de 450 lei ar trebui sa fie suficienta. Chiar daca e o chitara ieftina sa stii ca nu e groaznica si se poate canta. Pe asa ceva am invatat sa cant. Si eu si un amic.Recent am cantat la asa ceva si daca stii sa canti suna chiar bine. Cu un amplificator si cu pedalele potrivite nu ti-ai da seama ca e o chitara de 4 milioane. Quote
wildchild Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Daca vrei sa-ti faci o formatie iti pierzi timpul : rockul e mort de prin 2006 iar industria muzicii a devenit un domeniu fara viitor : acum majoritatea s-au bagat pe gaming.?i-a trecut prin cap faptul c? unii au job-uri extrem de bine pl?tite ?i fac muzic? din pur? pasiune, f?r? s? fie nevoi?i s? cânte la col? de strad? toate porc?riile comerciale pentru o coaj? de pâine?Decât s? pierd vremea butonând tastatura c? ?i a?a fac asta poate toat? ziua, în timpul liber m? relaxez mult mai bine înv??ând ceva la un instrument muzical, e la final pur? hran? pentru suflet. Quote
Alin01 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Pana in prezent s-a cam epuizat liniile melodice,asa ca-i foarte greu sa vii cu ceva original si placut la public,iar cand spun asta nu ma refer la genuri comerciale.Daca el se poate relaxa invatand meserii,atunci foarte bine. Quote
wildchild Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Pana in prezent s-a cam epuizat liniile melodice,asa ca-i foarte greu sa vii cu ceva original si placut la public,iar cand spun asta nu ma refer la genuri comerciale.Daca el se poate relaxa invatand meserii,atunci foarte bine.Spune-i asta lui John Petrucci. Quote