Jump to content
MDGFULL

Domeniu 3 caractere - vanzare,idei?

Recommended Posts

Posted

Salut! Am un domeniu format din 3 caractere,nefolosit pana acum,a incercat un prieten sa-l faca landing page pentru ppd,dar nu s-a mai ocupat de el. Domeniu a fost cumparat pentru ca numele m-a atras (0mb). Acum stiu cum sta treaba:"nu iei domeniu inainte,daca nus tii ce ai de gand cu el". Probabil la timpul respectiv m-am gandit ca as putea face din el un site de short url sau ceva de genul. Acum nu as vrea sa fac asta,as vrea sa fac ceva mai complex poate... Apelez la voi pentru a-mi da o idee cu ce as putea sa fac cu acest domeniu: sa fac ceva din el sau sa-l vand? La vanzare e ultima chestie la care ma gandesc,nu am vandut niciodata un domeniu,nu am pricep la evaluare si nu stiu cum se face... Astept parerile voastre.

P.S: repet,stiu ca am gresit ca am luat domeniul inainte de a avea o idee din ce urmeaza sa fac cu el

P.S1: orice idee este binevenita!

Posted

Va multumesc pentru idei celor care mi-ati raspuns pana acum!

Blog personal - articole de calitate - seo - etc.

Magazin IT

filehost

si mai sunt ceva idei.

La blog personal chiar nu ma gandisem ... Bune idee. Magazin IT ... Complicat pentru mine (nu ma pricep ce si cum)

Aplicatii in cloud.

Aplicatii in cloud ... Buna ideea asta,dar inainte de toate trebuie sa invat cu ce mananca cloud ... Daca m-ai putea ajuta cu niste carti sau site-uri ti-as fi recunoscator.

Filesharing.

FileSharing-ul nu ma prea atrage ... Mi se pare cam riscant,la modul ca e greu in ziua de azi sa oferi calitatea si seriozitatea de care in ziua de azi este nevoie.